Greizsirdīga? Kardašjana atseko Mailijai Sairusai, kura šķietami flirtēja ar Pītu Deividsonu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP, REUTERS, SIPA/SCANPIX

Amerikāņu šovbiznesa zvaigznes un uzņēmējas Kimas Kardašjanas vērīgākie sekotāji pamanījuši, ka no viņas sociālajiem tīkliem pazudusi dziedātāja Mailija Sairusa - viņa kopā ar baumoto Kardašjanas sirdsāķīti kopā vadīja šovu "Mailijas Jaungada ballītē" kanālā NBC.

Ziņots, ka Kardašjana pārtrauca sekot Sairusai vietnē "Instagram" jau 10. decembrī - tanī pašā dienā, kad Sairusa apmeklēja Deividsona mitekli pēc kopīgas parādīšanās Džimija Felona raidījumā "Tonight Show". Tāpat Sairusa un Deividsons kopā vadīja šovu "Mailijas Jaungada ballītē".

Ļaudis ir pārliecināti, ka trīsvienībā esot radušās kādas nesaskaņas. 

Reklamējot Jaungada raidījumu, Sairusa šķietami "sita kanti" Deividsonam, veltot viņam dziesmu ar vārdiem: "Tai vajadzēja būt man." Fani ir pārliecināti, ka tas bijis mājiens, ka Deividsons kopš pērnā gada oktobra ir attiecībās ar Kardašjanu. 

Kamēr Deividsons pavadīja Vecgada vakaru Ņujorkā kopā ar Sairusu, Kardašjana atradās mājās Losandželosā ar saviem bērniem. Ārvalstu mediji vēsta, ka pāris atkal satikās šonedēļ, dodoties ceļojumā uz Bahamu salām ar privāto lidmašīnu. 

Kā zināms, Kardašjanu un Deividsonu vieno romantiskas attiecības kopš pērnā gada oktobra. Šobrīd notiek Kardašjanas un viņas četru bērnu tēva, repera Kanjes Vesta laulības šķiršanas process.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu