Dzīvi pašnāvībā beidzis Šineidas O'Konoras 17 gadus vecais dēls

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: @OhSineady

Dziedātāja Šineida O'Konora paziņojusi par sava 17 gadus vecā dēla Šeina nāvi. Jaunais vīrietis pazuda ceturtdien, 6. janvārī. Policija viņu meklēja. Šeins O'Konors pēdējo reizi tika redzēts piektdienas, 8. janvāra rītā Dublinā.

"Mans skaistais dēls Neviims Nesta Ali Šeins O'Konors, manas dzīves gaisma, nolēma izbeigt zemes ciešanas un tagad ir kopā ar Dievu. Lai viņš nožēlo savus grēkus un lai neviens neseko viņa piemēram. Es tevi tik ļoti mīlu,” sociālajā tīklā Twitter rakstīja dziedātāja.

Šeinam O'Konoram, spriežot no dziedātājas iepriekš rakstītā, kaut kādā veidā izdevies pamest ārstniecības iestādi, kurā viņš atradās pēc diviem iepriekšējiem pašnāvības mēģinājumiem. Dziedātāja paziņoja, ka iesūdzēs slimnīcu tiesā.

Šeins O'Konors ir trešais, vecākais no četriem īru dziedātājas bērniem.

2017. gada augustā Šineida O'Konora publicēja video, kurā stāstīja par savu daudzus gadus ilgo cīņu ar depresiju un vēlmi izdarīt pašnāvību.

2018. gadā dziedātāja paziņoja, ka ir pievērsusies islāmam un mainījusi vārdu. Tagad viņas vārds ir Shuhada Sadakat, bet viņa joprojām uzstājas ar vārdu Šineida O'Konora.

2009. gadā O'Konora uzstājās Salacgrīvā notiekošajā "Positivus" festivālā.

Ja jūs nomāc domas par pašnāvību, nekavējoties meklējiet palīdzību! Bezmaksas konsultāciju tālrunis - 67222922 vai 27722292.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu