“Four Minute Man” publicē singlu no pavasarī gaidāmā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Four Minute Man - The Beast Is Gone
Four Minute Man - The Beast Is Gone Foto: Jānis Škapars

Latviešu stoner/raganroka grupa “Four Minute Man” klausītājiem nodevusi pirmo singlu “The Beast Is Gone” no pavasarī gaidāmā albuma. Tas būs grupas otrais studijas albums.

Singls “The Beast Is Gone” iezīmē jaunā, nu jau otrā albuma noskaņu un aprises. Līdzīgi kā grupas debijas albumā “Devil Inspired”, arī jaunajos skaņdarbos klausāmi melodiski ģitāras rifi, smagas starpspēles un krasi ritma kontrasti, ko vainago spēcīgas vokālās daļas.

FOUR MINUTE MAN - THE BEAST IS GONE

Albums ierakstīts un miksēts studijā “Hodila Records” Ģirta Laumaņa vadībā.

Rokmūzikas apvienība "Four Minute Man" vienprātīgi vairās ierāmēt savu daiļradi kāda noteikta mūzikas stila robežās, dēvējot to vienkārši par raganroku, tomēr tās skanējumā jūtama blūza, stoner roka un psihedēliskā roka iezīmju eklektika. Grupas skaņdarbi tiek radīti galvenokārt improvizācijas rezultātā, kad kopīgi tiek notverta noskaņa, rifs, melodija, kas izraisa dvēseles katarsi grupas dalībniekos. Iegūtais tīrradnis vēlāk tiek apdarināts, papildināts un noslīpēts, ļaujot rasties pilnvērtīgam un klausītājam tīkamam skaņdarbam. Vienisprātis ir visi grupas dalībnieki - daiļrades pamatā ir draudzība un vienots redzējums par darba galarezultātu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu