Raimonds Pauls 86. jubileju svinēs Jūrmalā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Raimonds Pauls
Raimonds Pauls Foto: Kaspars Garda

Dzintaru koncertzālē 12. janvāra plkst.19 ar koncertu atzīmēs maestro Raimonda Paula 86. jubileju, informē pasākuma norises vietas pārstāve Indra Vilipsone.

Koncertā uz skatuves kāps mūziķi, ar kuriem Paulam izveidojušās muzikālas draudzības vairāku gadu garumā. Līdzās maestro pie klavierēm uzstāsies soprāns Dināra Rudāne un dziedātājs Daumants Kalniņš, kā arī vokālā grupa "Framest", ar kuru maestro īstenojis daudzas koncertprogrammas un pirmatskaņojis jaunus skaņdarbus. Dziedātājus pavadīs Latvijas Radio bigbends, kura patrons ir pats maestro.

Vilipsone pavēstīja, ka koncertā skanēs džezroka kompozīcija "Spēļu nakts Duntes krogā", Paula instrumentālās mūzikas skaņdarbi - "Iespaidi" un "Kalnu skices" - un dziesmas ar Imanta Ziedoņa vārdiem, kā dziesmas "Cher ami" un "Sit mani Prustā", dziesmas "Lapsenes nāve", "Dod zvaigzni", "Mans bērns", balāde "Nenes zvaigznes istabā" un citas Paula kompozīcijas no dažādiem daiļrades periodiem. Tās bigbendam aranžējis latviešu džeza mūziķis Gunārs Rozenbergs un Kārlis Vanags.

Koncerta apmeklētājiem būs jāuzrāda vakcinācijas vai Covid-19 izslimošanas sertifikāts, kā arī personu apliecinošs dokuments. Apmeklējot koncertu būs jālieto mutes un deguna aizsegs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu