Biroju kompleksā "VERDE" uzsākta otrās ēkas būvniecība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Viens no Lietuvas vadošajiem investīciju pārvaldes uzņēmumiem "Capitalica Asset Management" pieņēmis pozitīvu lēmumu par Rīgas zaļākā biroju kompleksa "VERDE" otrās ēkas būvniecību. To stimulēja augstā potenciālo nomnieku interese par viņu vietējās un starptautiskās uzņēmējdarbības relokāciju uz "VERDE" pirmo ēku, kas kļūs par vienīgo 2022. gadā uzbūvēto A klases ofisu Latvijā un tiks atvērta jau šī gada jūnijā.

"Rīgā modernu ofisa ēku piedāvājums, salīdzinot ar Viļņu un Tallinu, ir visnepiesātinātākais, bet "zaļu" biroju ir vēl mazāk," norāda Andrius Barštis (Andrius Barštys), "VERDE" investors un attīstītājs, "Capitalica Asset Management" ģenerāldirektors.

"VERDE" ēkas jau projektēšanas stadijā saņēmušas ilgtspējas godalgu, BREEAM Excellent un nZEB sertifikātus.

Foto: Publicitātes foto

Otrās ēkas iznomājamā platība būs ap 15 000 m2 un tās atklāšana paredzēta 2023.gada maijā. Gluži kā pirmajā ēkā, arī šajā būvē būs 11 stāvi, kupli apzaļumota un ar āra darba vietām aprīkota 600 m2 plaša terase, kā arī citas ekstras, kas sekmēs tajā strādājošo darbinieku produktivitāti un labbūtību.

Kā iepriekš ziņots, biroju kompleksa "VERDE" kopējā platība būs 45 000 m2. Objekta būvniecības procesu pēc tā attīstītāja - "Capitalica Asset Management", pasūtījuma vada "SBA Group" meitasuzņēmums "Notus Developers", bet projekta ģenerālbūvnieks ir būvkompānija SIA "Velve". Kopumā "VERDE" attīstībā tiks ieguldīti vairāk nekā 65 miljoni eiro, un tas būs pirmais "Capitalica Asset Management" īstenotais projekts Latvijā.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu