Skatītāju iemīļotais šovs "Četri uz koferiem" atgriežas ar jauniem varoņiem (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Ar trakām dēkām un neaizmirstamiem piedzīvojumiem atgriežas ceļojumu šovs "Četri uz koferiem", kurā pašmāju slavenības ne tikai sacenšas par labākā ceļotāja titulu, bet arī iepazīst cits citu un tik eksotiskas valstis kā Portugāle, Šveice un Spānijai piederošā sala Tenerife, kā arī kādu īpaši "karstu" galamērķi, kas skatītājiem tiek solīts kā negaidīts pārsteigums sezonas noslēgumā.

Pirmajā braucienā uz Portugāli dosies īpaši kolorīta kompānija – iemīļotā seriālu un kino aktrise Evija Skulte un asprātīgais Valmieras teātra aktieris Imants Strads, kuriem pievienosies šova iepriekšējās sezonas uzvarētāji - spilgtais drag-queen un grima mākslinieks Amuna Davis jeb Dāvis Ķimenis un attiecību speciāliste Anna Lieckalniņa.

Lai arī sākotnēji var šķist, ka kompānija nolasījusies visai harmoniska, tomēr bez asumiņiem neiztikt - būs gan prieka, gan niknuma asaras un negaidīti pārpratumi, kas eleganti mīsies ar jauniem iespaidiem, patiesu ceļotprieku un tūristu iecienītiem apskates objektiem, kurus TV skatītājiem slavenības atklās no iepriekš neredzēta skatu punkta.

"Četri uz koferiem" jaunā sezona sāksies ar braucienu uz neparasto Portugāli, kur jautrā četrotne darīs visu, lai ar galvu reibinošām izklaidēm un negaidītām dēkām pārsteigtu ne tikai viens otru, bet arī skatītājus. Pašmāju slavenības apmetīsies dzīvoklī, kur tualete ir uz balkona, un tērēs bargu naudu par transportu, kuru nemaz neizmantos.

Savukārt kādā no dienas uzdevumiem aktieriem būs jādemonstrē savas spējas izlikties par citu grupas dalībnieku – kā viņi ar to tiks galā un vai ceļabiedri pēkšņi neuzmetīs lūpu par pārāk precīzu tēlojumu? Un, protams, visam pa vidu neiztrūkstošais naudas jautājums - ko darīt, ja tās paliek pavisam maz?

Arī šajā sezonā noteikumi paliek nemainīgi - lai arī intereses un vēlmes katram ceļotājam krasi atšķirīgas, budžets - 2000 eiro apmērā - visiem viens, padarot sacensības patiesi intriģējošas. Vai ar to pietiks naktsmājām, transportam un maltītēm? Kura no slavenībām būs izplānojusi neizmirstamu izklaides programmu, bet kura tērēsies uz nebēdu, nedomājot par to, vai naudas pietiks arī pārējām ceļojuma dienām? Un ko darīt, ja par uzvarētāju kļūst kāds, kurš to galu galā nemaz tik ļoti nav pelnījis?

"Četri uz koferiem" jaunās sezonas "startā" ceļabiedrus piedzīvojumos vedīs Evija Skulte –

viņai ticis īpaši svarīgs uzdevums – atrast ne tikai naktsmītni Portugālē, bet vēl arī izklaidēt jautro kompāniju. Ja ar pirmo uzdevumu viņa daudz maz tiks galā, tad ar otro ies kā pa celmiem. Lai arī Evija nolūkos vairākus apskates objektus, taču diemžēl uz dažiem no tiem četrotne ieradīsies, maigi sakot, par vēlu. Bet kā ar ceļojuma budžetu un tēriņiem? Pirmajā dienā, kā zināms, "piķis nav problēma", tāpēc tālredzīgā aktrise drošības pēc nolems iegādāties sabiedriskā transporta biļetes. Taču vai tās tiks liktas arī lietā?

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu