Ar skandālu šķiras "X Faktora" uzvarētāja Elīna Gluzunova (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna Gluzunova
Elīna Gluzunova Foto: Gints Bāliņš/TVNET

"X Faktora" trešās sezonas uzvarētāja Elīna Gluzunova, kura ar dzīvesbiedru un trīs bērnu tēvu Artjomu vēl pavisam nesen izrādīja savu privāto dzīvi šovā "Ģimene burkā", paziņojusi par šķiršanos. 

Izdevumam "Kas Jauns?" Elīna atzīst, ka abi izšķīrušies jau pagājušajā gadā. "Mēs sevi šajās attiecībās sen bijām izsmēluši," saka Elīna, norādot, ka abu starpā bijuši "visādi aizvainojumi".

Elīna šobrīd sākusi jaunas attiecības, taču uzsver, ka tas neesot bijis šķiršanās iemesls. "Mūsu šķiršanās iemesls nav saistīts ar to, ka gribējām mesties jaunās attiecībās, bet gan tas, ka mums vairs nebija resursu, ko varētu viens otram dot un saņemt. Vienkārši pienāca brīdis, kad saproti – ar šo cilvēku laiks ir beidzies..." izdevumam "Kas Jauns?" saka Elīna, novēlot savam bijušajam mīļotajam būt laimīgam.  

Savukārt Artjoma versija par šķiršanos atšķiras no Elīnas paustā.

Artjoms žurnālam "Privātā Dzīve" atklāj, ka nojautis, ka Elīnai uzradies jauns kavalieris, taču Elīna to esot noliegusi. Abu starpā izcēlies strīds un tikusi iesaistīta pat policija. "Uzrakstīja pieteikumu par pagaidu aizsardzību pret vardarbību, kas man liedz tuvoties mūsu dzīvesvietai tuvāk par 50 metriem. Bērnus varu satikt tikai pie savas mammas," tā Artjoms, piebilstot, ka Elīna esot viņu izlikusi no dzīvokļa un šobrīd "dara visu, lai ieriebtu".

Artjoms šobrīd apmeties viesnīcā Rubenē un cer, ka bērnu dēļ spēs saglabāt draudzīgas attiecības ar Elīnu.

Kā zināms, pāris bija kopā aptuveni deviņus gadus. Lai arī abi nebija oficiāli precējušies, Elīna pieņēma Artjoma uzvārdu un abi ir vecāki trim bērniem.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu