Betijas Vaitas 100. dzimšanas dienā publiskota viņas pēdējā fotogrāfija (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Betija Vaita
Betija Vaita Foto: Reuters/ScanPix

31. decembrī mūžībā devās amerikāņu aktrise un komiķe Betija Vaita, kurai 17. janvārī būtu apritējuši 100 gadi. Par godu viņas ievērojamajai jubilejai, kuru diemžēl aktrise nesagaidīja, internetā publiskota, iespējams, Vaitas pēdējā fotogrāfija.

"Sveiki visi! Es esmu Kirstena, Betijas asistente. Šajā īpašajā dienā es vēlējos dalīties ar šo Betijas fotogrāfiju. Tā tika uzņemta 2021. gada 20. decembrī. Manuprāt, šī ir viņas pēdējā fotogrāfija. Viņa bija starojoša, skaista un laimīgāka kā jebkad," pie publiskotā kadra, kas ievietots Vaitas oficiālajā "Facebook" kontā 17. janvārī raksta viņas asistente. 

"Paldies visiem, kuri šodien un katru dienu dara laipnas lietas, lai padarītu šo pasauli labāku," teikts ieraksta nobeigumā.

Jau ziņots, ka leģendārā aktrise dažas dienas pirms savas nāves pārcieta insultu, kas tiek uzskatīts par viņas oficiālo nāves cēloni.

Betija Marione Vaita Ludena piedzima 1922. gada 17. janvārī. Viņa plašāk kļuva pazīstama ar lomām vairākos komēdijas seriālos un filmās. Savas karjeras laikā Vaita saņēma astoņas Emmy balvas, trīs Amerikas Komēdijas balvas, trīs Ekrāna aktieru ģildes balvas un vienu Grammy balvu.

Vaitas karjera izklaides jomā ilga vairāk nekā deviņas desmitgades, pirmoreiz parādoties radio programmā "Empire Builders" 1930. gadā astoņu gadu vecumā. Vairākus gadus vēlāk Vaita no radio izklaides programmām pārgāja uz televīziju. Vaita ir vadījusi vairākus ASV spēļu šovus. Betija Vaita ir pazīstama ar Rozas Nīlundas lomu komēdijseriālā "Sweethearts".

Vaitai ir veltīta zvaigzne Holivudas Slavas alejā, un 1985. gadā viņa tika iekļauta ASV televīzijas slavas zālē.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu