"Ej d****!" Britnija Spīrsa publiski nolamā jaunāko māsu un nosauc viņu par "savtīgu knīpu" (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix / TVNET kolāža

Amerikāņu dziedātājas Britnijas Spīrsas jaunākā māsa Džeimija Linna Spīrsa 18. janvārī laida klajā memuāru "Lietas, kuras man vajadzēja pateikt" (“Things I Should Have Said”), un grāmatas reklamēšanas ietvaros vairākkārt izteikusies par savām un māsas attiecībām. Tas pamatīgi nokaitinājis popzvaigzni. 

Grāmatas reklamēšanas ietvaros Džeimija Linna piedalījusies vairākās intervijās un podkāstos, kur, kā apgalvo Britnija, izplata nepatiesu informāciju un apmelo viņu.

Arī Britnijas advokāts Metjū Rozengards vērsies pret popzvaigznes jaunāko māsu, nosūtot viņai oficiālu vēstuli un pieprasot izbeigt "izplatīt nepatiesas vai safantazētas sūdzības”, kas ir “potenciāli nelikumīgas un apmelojošas”.

24 stundas pēc vēstules nosūtīšanas un tās satura nonākšanas publiskajā telpā pati Britnija Spīrsa izteikusies par māsas rīcību.

Kā vēsta "Page Six", Britnija atsaukusies uz podkāsta "Call Her Daddy" dzirdēto, kur Džeimija Linna runājusi par abu māsu bērnību un vecāku attiecībām.

"Tu savtīgā knīpa! Sakot, cik tas bija dīvaini un stulbi, ka es nopirku māju mammai! Viņa bija lepna, bet tu intervijas meitenei pateici, ka tas ir vienkārši dīvaini…" Spīrsa atsaucās uz to sarunas daļu, kur Džeimija Linna apgalvoja, ka dziedātāja piedāvājusi mammai nopirkt māju, ja viņa izšķirsies no tēta Džeimija Spīrsa. 

Džeimija sacīja, ka jutusies apmulsusi. "Atskatoties tā bija sasodīti jocīga rīcība."

Tāpat Džeimija Linna podkāstā atsauca atmiņā notikumu, kad Britnija paņēmusi nazi un ieslēgusi abas māsas guļamistabā. "Tas bija bailīgi un es jutos nedrošībā. Man šķiet, ka ir svarīgi to pateikt, jo es tolaik neko nesapratu - es biju bērns." Pēc tam viņa Britniju nosauca par "brīnišķīgu jaunu sievieti", kura "noteikti bija sāpināta".

Atsaucoties uz incidentu ar nazi, Britnija rakstīja: "Kāpēc šī saruna ilga 20 minūtes? Tu mani degradēji. Ak, bet tu turpini par to runāt, jo nevēlies aizskart neviena jūtas.

Ej d***t, Džeimija Linna!" 

Popzvaigzne nobeidza savu ierakstu, atklājot, ka pēc šķiršanās no mūziķa Džastina Timberleika viņa jutusies pievilta. Viņa apgalvo, ja jaunākā māsa nokrāsoja matus tādus kā dziedātājai Kristīnai Agilerai un vairs nerotaļājās ar viņu: "Tu mani izslēdzi tad, kad man tevi vajadzēja visvairāk. Rakstot savā grāmatā, ka es vairs nebiju tev kā mamma... Nē, tu mani sāpināji!" 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu