"Tallinas mūzikas nedēļa" izsludina pirmos konferences viesus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Saimons Reimonds
Saimons Reimonds Foto: publicitātes

Starptautiskais mūzikas industrijas festivāls "Tallinn Music Week" ar sajūsmu atklāj pirmos konferences viesus. To starpā ir ierakstu izdevniecības "Bella Union" dibinātājs Saimons Reimonds un britpopa virziena iniciatore Džeina Sevidža, kā arī "Mute Song" direktors Deivids Makginiss.

"Tallinn Music Week" rīkotā mūzikas konference, kas notiks no 6. līdz 7. maijam, ir būtisks Baltijas mūzikas industrijas pasākums un daļa no festivāla, kas pulcē pasaules līmeņa mūzikas profesionāļus.

Šī gada konferences ietvaros būs iespēja tikties ar grupas Cocteau Twins dalībnieku un izdevniecības Bella Union izpilddirektoru Saimonu Reimondu. Izdevniecība tieši šogad svin dibināšanas 25. gadadienu. Saimons nesen arī pats ir atgriezies pie mūzikas spēlēšanas, izveidojot duetu Lost Horizons. Konferences ietvaros Saimons pastāstīs par savu ceļojumu mūzikas biznesā, kā arī dalīsies ar nenovērtējamiem padomiem nākamo paaudžu mūzikas talantiem.

Leģendārās sabiedrisko attiecību kompānijas Savage & Best līdzdibinātāja un vadītāja Džeina Savidža tiek plaši uzskatīta par galveno britpopa kustības ierosinātāju. Konferencē viņa prezentēs savu jauno grāmatu Here They Come With Your Make Up On: Suede, Coming Up… And More Adventures Beyond The Wild Frontiers, kas iznāks 12. aprīlī. Džeina ir pārstāvējusi tādas britpopa zvaigznes, kā, piemēram, Pulp, The Verve, Elastica, kā arī daudzus citus ietekmīgus laikmeta māksliniekus, tostarp The Fall un The Jesus and Mary Chain.

Džeina Savidža
Džeina Savidža Foto: publicitātes

Kanādā dzimušais Londonā dzīvojošais Deivids Makginiss ir uzņēmuma Mute Song izpilddirektors, kas ir izcilās ierakstu kompānijas Mute mūzikas izdevniecības partneris. Mute Song ir izdevis Johana Johansona, Maksa Rihtera, Underworld, Swans, Boba Geldofa, Pītera Grīna un daudzu citu ievērojamu komponistu un mākslinieku mūziku.

● Mūzikas industrijas konferences programma tiek veidota sadarbībā ar Igaunijas mūzikas industrijas attīstības centru un eksporta biroju Music Estonia.

● TMW 2022 PRO Pass ir pieejams ar atlaidi tikai līdz janvāra beigām.

Tallinn Music Week konferencē uzstāsies arī Slovēnijas festivāla MENT Ljubljana mākslinieciskais direktors Andražs Kajzers, Berlīnes koncertaģentūras von der haardt dibinātājs Ralfs Dīmerts, ICM Talents aģente Bekija Sugdena, Oslo World Festival direktore Aleksandra Arčeti Stēlena un Norvēģijas Greener Events valdes locekle Linea Elizabete Svensone. Igaunijas mūzikas industriju pārstāvēs populārais dziesmu autors Daniels Levi un LiveNation Estonia galvenā promotere Eva Palm.

Pilna TMW 2022 konferences programma un galvenās tēmas tiks publicētas pakāpeniski no februāra līdz aprīlim. Festivāls norisināsies no 4. līdz 8. maijam Igaunijas galvaspilsētā Tallinā, kas no 2022. gada nes UNESCO mūzikas pilsētas titulu.

TMW 2022 biļetes nopērkamas shop.tmw.ee. Līdz janvāra beigām PRO Pass, kas nodrošina piekļuvi gan mūzikas festivālam, gan konferencei, ir pieejams par 150 eiro; no februāra tā cena pieaugs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu