Bijušais Eirovīzijas dalībnieks Roberto Meloni pauž skarbu viedokli par šā gada atlases joku dziesmām (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberto Meloni
Roberto Meloni Foto: Edijs Pālens/LETA

Drīzumā tiks noskaidrots, kurš no šā gada 17 nacionālās atlases dalībniekiem iegūs ceļazīmi uz Eirovīzijas dziesmu konkursu Turīnā, Itālijā. Tiesa, dažas no tām iesniegtas kā joku dziesmas, par kurām ļaudīm ir divējāds viedoklis

Dziedātājs, šovmenis un pavāršova "La Dolce Vita" vadītājs Roberto Meloni izdevumam "Privātā Dzīve" pauda skarbu viedokli par šī gada vietējās atlases izvēlētajām dziesmām. 

"Manuprāt, ir neadekvāti un bezgaumīgi piedāvāt "Eirovīzijai" lētu joku dziesmu, turklāt tas ir vecmodīgi. Es paklausījos pusfinālam izvēlētās joku dziesmas, un lielākoties tajās nekā nav.

Man smiekli par tām nenāca.

Manuprāt, tāda jokošanās neuzrunās skatītājus Eiropā. Jāatceras tomēr, ka dziesma pārstāvēs visu Latviju," savu sašutumu neslēpa Roberto.

"Jā, mums Pirātos arī bija tāds šovs, bet tas bija absolūti pārdomāts," uzsver viņš.

Kulinārijas šova vadītājs un dziedātājs divreiz ir piedalījās Eirovīzijā – 2007. gadā ar konkursam izveidotu apvienību "Bonaparti.lv" un 2008. gadā – grupu "Pirates of The Sea". Pirāti, kurus daudzi tolaik uztvēra vien kā komisku šovu, pat iekļuva konkursa finālā un ierindojās 11.vietā. 

Eirovīzijas nacionālās atlases uzvarētājgrupas Pirates of the Sea dalībnieki Jānis Vaišļa (no kreisās), Aleksandra Kurusova, Roberto Meloni un Candy piedalās preses konferencē muzikālajā krodziņā Čau, Rasma pirms izlidošanas uz Eirovīzijas dziesmu konkursu Serbijā.
Eirovīzijas nacionālās atlases uzvarētājgrupas Pirates of the Sea dalībnieki Jānis Vaišļa (no kreisās), Aleksandra Kurusova, Roberto Meloni un Candy piedalās preses konferencē muzikālajā krodziņā Čau, Rasma pirms izlidošanas uz Eirovīzijas dziesmu konkursu Serbijā. Foto: Ieva Čīka/LETA

Jau ziņots, ka LTV izveidotā žūrija dalībai pusfinālā ir izvēlējusies 16 dalībniekus, septiņpadsmito interneta balsojumā noteica skatītāji un klausītāji. Pusfinālā piedalīsies: Aminata, Beatrise Heislere, “Bermudu Divstūris”, “Bujāns”, “Citi Zēni”, Elīna Gluzunova, “Inspo”, KATŌ, Linda Rušeniece, Markus Riva, “Mēs Jūs Mīlam”, Miks Dukurs, Miks Galvanovskis, Patriks Peterson, RAUM, “The Coco'nuts” un Zelma.

“Supernovas” pusfināls 5. februārī, fināls – 12. februārī.

Konkursa “Supernova” mērķis ir atrast spožu mākslinieku un populārās mūzikas skaņdarbu, kas pārstāvēs Latviju vērienīgajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā (pusfināli notiks 10. un 12. maijā, fināls – 14. maijā). Latvija uzstāsies pirmā pusfināla pirmajā daļā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu