Alise Kolosova atklāti par šķiršanos no Valda Škutāna un jauno mīlu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pagājušajā vasarā kļuva zināms, ka pēc desmit kopdzīves gadiem, no kuriem seši pavadīti laulībā, šķiras bijušais dejotājs Valdis Škutāns un pasākumu rīkotāja Alise Kolosova. Intervijā žurnālam "Santa" Kolosova atklāj laulības izjukšanas iemeslus un to, kā iepazinās ar jauno mīļoto vīrieti. 

"Nebija tā, ka par šķiršanos būtu īpaši domājusi, vienkārši kādā brīdī nāca apskaidrība, ka

neviens no mums attiecībās līdz galam laimīgs nav.

Lai gan visu darījām pēc labākās sirdsapziņas. Nekad nedomāju, ka tā ar mani notiks, es neprecējos, lai izšķirtos. Iespējams, ka apprecējos, nezinot, ko laulība no manis prasīs, tā mums abiem bija liela skola," intervijā žurnālam "Santa" atklāj Kolosova, uzsverot, ka abi "nokārtojuši eksāmenu", jo izšķīrušies ar lielu cieņu vienam pret otru.

Runājot par jaunajām attiecībām, Alise atklāj, ka mīļoto satikusi jau pēc šķiršanās no bijušā vīra. "Godīgi varu teikt, ka savos 39 gados nepazinu tik dziļu mīlestību. Kopš pirmās tikšanās mēs zinājām, ka būsim kopā," tā par attiecībām ar fotogrāfu un uzņēmēju, kā arī trīs meitu tēvu Džeriju Mihimanu saka pasākumu rīkotāja. 

Alise atklāj, ka abus iepazīstinājis kopīgs draugs. "Kad ar Džeriju satikāmies un ieskatījāmies viens otram acīs, vairs nebija nekādu jautājumu.

Es jūtos ļoti droši: pasargāta, mīlēta un dievināta. Tas ir kas ļoti īsts un dziļš."

Šobrīd Alise un Džerijs dzīvo Bali, kur būvē savu ģimenes māju, kā arī kopā darbojas citos projektos - attīsta savu apģērba zīmolu, kā arī piedāvā ēku celtniecību citiem. Tāpat Alise turpina organizēt kāzas gan Latvijā, gan Bali.

Pilnu interviju ar Alisi Kolosovu lasiet žurnāla "Santa" februāra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu