"Red Hot Chili Peppers" izziņo albumu, publicē jaunu singlu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Red Hot Chili Peppers"
"Red Hot Chili Peppers" Foto: publicitātes

Amerikāņu rokgrupa "Red Hot Chili Peppers" izziņojusi jaunu studijas ierakstu "Unlimited Love", kā arī publicējusi pirmo singlu no gaidāmās plates "Black Summer".

Jaunais albums sekos 2016. gada veikumam "The Getaway" un tas tapis kopā ar grupas ģitāristu Džonu Frušanti (John Frusciante), kurš grupā atgriezās 2019. gadā.

Albums "Unlimited Love" tiks izdots 1. aprīlī izdevniecības "Warner Bros." paspārnē. 

"Mūsu vienīgais mērķis ir pazaudēties mūzikā," grupa raksta preses paziņojumā. "Mēs (Džons, Entonijs, Čeds un Flī) esam pavadījuši tūkstošiem stundu gan kopā, gan atsevišķi, izkopjot savu prasmi, atbalstot viens otru, lai izveidotu labāko albumu kādu esam radījuši. Esam sasodīti pateicīgi par iespēju visiem būt kopā, vienā telpā un atkal strādāt, kļūstot labākiem. Tika pavadītas dienas, nedēļas un mēneši klausoties vienam otrā, komponējot, brīvā noskaņā džemojot. Mūs ieskāva skaņas, ritms, vibrācijas, vārdi un melodijas. Ikviena albuma dziesma ir mūsu atspoguļojums, mūsu visuma skatījums. Paldies jums par klausīšanos un, ceram, ka jums patiks!"

Noskaties jaunās dziesmas video!

Gaidāmā albuma producēšanā piedalījās ilggadējais grupas draugs, producents Riks Rubins (Johnny Cash, Adele). Viņu radošā sadarbība rezultējusies iepriekšējos albumos "Blood Sugar Sex Magik" [1991], "Californication" [1999], "By The Way" [2002] un "Stadium Arcadium" [2006].

Atgādinām, ka 2017. gadā Red Hot Chili Peppers" uzstājās Lucavsalā 30 000 skatītāju priekšā.

Foto: Ugunīgie "Red Hot Chili Peppers" uzstājas Lucavsalā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu