Miks Galvanovskis ticis pie tetovējuma ar savas Eirovīzijas dziesmas nosaukumu (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Eirovīzijas nacionālās atlases finālists Miks Galvanovskis pārsteidzis ļaudis ar jaunu ķermeņa rotājumu - savas dziesmas nosaukuma "I'm Just a Sinner" (esmu tikai grēcinieks - lat.) tetovējumu. 

"Pagājušā nedēļā dienu pirms "Supernovas" pusfināla es jums apsolīju: ja tikšu finālā, tad uztetovēšu sev uz ķermeņa "I'm just a sinner"," videoklipā sacīja mūziķis. 

Galvanovskis solījumu turēja, un nu viņa roku rotā paša dziesmas nosaukums, ar kuru viņš sestdien, 12. februārī, startēs "Supernovas" finālā un cīnīsies par ceļazīmi uz Eirovīzijas dziesmu konkursu. 

Miks Galvanovskis bijis solists grupā "Ne citu rīt". 2016. gadā uzsāka solokarjeru, piedalījās "Supernovā 2017". Miks ir projekta "Jauno mūziķu apvienība" izveidotājs, 2018. gadā izdevis debijas albumu "In Pieces", 2019. gadā sadarbībā ar producentu Reini Briģi – mazalbumu "No 2-5". Mūziķis arī šogad plāno izdot albumu.

Atgādinām, ka dalībai "Supernovas 2022" pusfinālā LTV izveidotā žūrija jau bija izvēlējusies 16 dalībniekus. Skatītāju un klausītāju balsojumam tika izvirzītas 10 nākamās labākās žūrijas izvēlētās konkursa dziesmas un dalībnieki. Miks Galvanovskis, kurš saņēma lielāko sabiedrības atbalstu, pievienojās citiem pusfinālistiem un izcīnīja vietu lielajā finālā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu