Foto ⟩ Valentīndienā ar jaunu sezonu atgriežas skatītāju iemīļotais vakariņu šovs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: TV3 publicitātes

Pirmdien, 14. februārī, pie skatītājiem atgriežas iemīļotais kulinārais raidījums "Gandrīz ideālas vakariņas". Šajā sezonā uz vakariņām turpinās pulcēties dažādās spilgtas personības.

Skatītāju iemīļotais kulinārais raidījums “Gandrīz ideālas vakariņas” arī šajā sezonā pulcēs populāras, košas un neparastas personības un ļaus ielūkoties, kā rosība notiek slavenību virtuvēs. Būs jūtama sacensības garša, jo dalībnieki gribēs pierādīt, ka tieši viņu prasme uzņemt viesus ir pati labākā.

Šajā sezonā skatītājus sagaida arī vairākas tematiskās nedēļas – Valentīndiena, “Zelta mikrofons”, Lieldienas, Māmiņdiena un citas.

Jaunā sezona sāksies tieši Valentīndienā, tāpēc visas nedēļas garumā dalībnieki dalīsies ar mīlestības stāstiem gan savā pieredzē, gan ēdienos. Pirmajā jaunās sezonas nedēļā uz vakariņām pulcēsies

TV3 laika ziņu vadītāja Rūta Dvinska, DJ Gustavito, kāzu kleitu māksliniece Ieva Ādamsone, kā arī pirmā vakara namatēvs – grupas “Baritoni” dalībnieks un pozitīvais dziesminieks Mārtiņš Strods,

kura ēdienkarte būs īss ieskats viņa dzīvē. Kā izklaidi saviem viesiem Mārtiņš piedāvās paša izpildītas dziesmas.

Otrdienas vakarā viesus savās mājās Siguldā uzņems TV3 laika ziņu moderatore, sabiedriski aktīvā divu meitiņu mamma Rūta Dvinska. Viņa savus viesus cienās ar itāļu, japāņu un franču ietekmē tapušiem ēdieniem un iemācīs pateikt “es tevi mīlu” vairākās pasaules valodās.

Šīs nedēļas trešās vakariņas notiks DJ Gustavito jeb Gustava Vītoliņa mājās. Gustavs ļoti seko līdzi tam, ko, kā un cik daudz ēd un tas spilgti atspoguļosies arī tajā, kas tiks celts galdā vakariņotājiem. Gustava ēdienu nosaukumi būs saistīti ar viņa nodarbošanos, bet to nozīmi viesi uzzinās izklaides daļā.

“Gandrīz ideālu vakariņu” jaunās sezonas pirmā nedēļa noslēgsies tērpu mākslinieces Ievas Ādamsones otrajās mājās – viņas darbnīcā. Ievai patīk radīt svētkus un svētku tradīcijas viņas ģimenē ir paaudzēs mantotas. Vai tas palīdzēs viņai pagatavot patiešām ideālas vakariņas?

Foto: ieskats raidījuma "Gandrīz ideālas vakariņas" jaunajā sezonā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu