Kanjes Vesta vētrainais romāns ar aktrisi bijis ieriebšana Kimai Kardašjanai

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pēc aptuveni sešu nedēļu ilga romāna šķiras amerikāņu reperis Kanje Vests (44) un itāļu izcelsmes aktrise Džūlija Foksa (32), vēsta ārvalstu mediji.

Pēc tam, kad Foksas pārstāvis izdevumam "Page Six" apstiprināja, ka abi vairs nav romantiskās attiecībās, ļaudis komentāros metās izteikties, ka aktrise tikai vēlējusies iegūt ātru slavu.

"Tu par [Vestu] runāji tā, it kā jūs būtu precējušies. Tu vienkārši esi izmisusi pēc uzmanības! Tava slava ilga labi ja divas minūtes," rakstīja kāds komentētājs, uz ko Foksa ātri vien atbildēja:

"Viņš gribēja, lai es to daru!!!"

Kā zināms, Vests un Foksa satuvinājās janvāra sākumā. Drīz vien pēc tam Foksa savā blogā publicēja foto no pikantas fotosesijas, kur Vests viņu aplido ar apģērbiem un vakariņām kādā viesnīcā. Abi kā pāris apmeklēja arī Parīzes modes nedēļu un kopā nosvinēja Foksas 32. dzimšanas dienu.

Aktrises atbilde uz komentāru fanu vidū raisīja spekulācijas, ka publiskās attiecības ar Vestu bija mākslīgas un radītas tāpēc, lai padarītu greizsirdīgu Vesta šķirto sievu Kimu Kardašjanu. 

"Mums ar Kanji ir labas attiecības. Man pret viņu ir liela mīlestība, bet es viņā nebiju iemīlējusies! Jēziņ, jūs domājat, ka man ir 12 gadi?!" tā nu jau izdzēstā soctīklu ierakstā izteicās Foksa.

Vesta un Foksas šķiršanās notikusi pēc tam, kad Vests kārtējo reizi publiski apvainojis bijušās sievas draugu, komiķi Pītu Deividsonu. Tāpat viņš vairākkārt izteicis apņemšanos atgūt Kardašjanas sirdi. 

Kā zināms, jau gadu norit Vesta un Kardašjanas laulības šķiršanas process. Pārim ir četri kopīgi bērni. 

Savukārt Kardašjanu un Deividsonu vieno romantiskas attiecības kopš pagājušā gada oktobra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu