Madara Repše iepazīstina ar savu Lielisko vīrieti (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ekspolitiķa Einara Repšes meita, fotogrāfe Madara Repše pērnā gada rudenī apstiprināja, ka ir sākusi jaunas attiecības. Nu, viesojoties STV Pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas", viņa pirmo reizi iepazīstināja ar mīļoto vīrieti un dalījās savu attiecību stāstā.

Līdz šim pāris nav publiski apspriedis attiecības un par abu iepazīšanos pastāstīja pirmo reizi. Madaras draugs iepazīšanās notikumus neatceras un saka, ka tas ir bijis sen, tomēr ekspolitiķa meita turpina:

"Satikāmies darbā. Ilgu laiku bijām pazīstami, un vienā mirklī cilvēki ierauga kaut ko citu."

Abu starpā pēkšņi sajutuši "klikšķi", un viss gājis savu gaitu. Tomēr par to, kurš pirmais otru uzrunājis, Madara saka: "Nezinu. Es esmu kautrīga, viņš arī. Divi kautrīgi cilvēki."

Lai gan abiem patīk kopā padejot, pāris atzīst, ka labprātāk izvēlas dzīvot mierīgi, bez pārmērīgas svētku svinēšanas: "Mēs esam līdzīgi. Viņam nepatīk svētkus svinēt, man arī ne. Tur jābūt noskaņai."

"Fantastisks, mīļš, rūpīgs, lielisks, uzmanīgs ar raksturu. Nav runātīgs, bet, kad runā, tad pasaka," tā Madara raksturo Armandu. Savukārt Armands piekrīt, ka Madara ir jautra, saimnieciska un viņai piemīt spontanitāte.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu