"Man teica - tu esi sliktākais cilvēks pasaulē!" Katrīna Dimanta atklāj, ka grupā "Aarzemnieki" tikusi pazemota (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Grupa "Aarzemnieki"
Grupa "Aarzemnieki" Foto: Ieva Lūka/LETA

Dziedātāja Katrīna Dimanta, kura 2014. gadā kopā ar grupu "Aarzemnieki" pārstāvēja Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā Dānijā, atminas savu pieredzi kolektīvā.

Daudzi atceras atvērtu un pozitīvu grupas solistu Joranu, bet tikai daži zināja, ka kolektīvā bijušas ļoti saspīlētas attiecības, pēc kurām Katrīna gribēja pamest skatuvi un vairs neatgriezties mūzikā. Intervijā LTV Ziņu dienesta veidotajā raidījumā "Dzīvei nav melnraksta" Katrīna pirmo reizi pastāsta par notikušo.

"2014. gada beigās man bija dziļa trauma, es gribēju iet prom, man likās, ka man nevajag to pieredzi, kas ir skatuve. Šis notikums ir Eirovīzijas ietekmē," atklāj Katrīna. 

"2014. gadā pārstāvēju Latviju - bija liels gods un prieks. Ar grupu "Aarzemnieki", kur mums diemžēl nebija tik labas attiecības pašiem savā iekšējā vidienē. Tas mani dziļi traumēja. Tieši šis viens cilvēks nodarīja man ļoti pāri. Un es domāju, ka vienmēr, kad tu esi uz skatuves, tev ir jājūtas tā, kā tu jūties tajā brīdī.

Es biju nenormāli laimīga uzstāties, ir pilna zāle, forša enerģija, cilvēki dzied tavu dziesmu... Bet cilvēks, kurš tev ir uz skatuves blakus, visu laiku tev uzbrūk aizskatuvē un dara pāri, un man šausmīgi nepatika tā sajūta.

Es aizbraucu mājās, iznācu no lidostas, uztaisīju to bildi un aizbraucu prom, neatskatījos. Teicu - šo es negribu vairāk, nekad vairs negribu to darīt!" atminas dziedātāja.

"Man bija 23, 24 gadi, es esmu jauns skuķis. Man emocionāli tiek darīts pāri. Konstanti Eirovīzijā uz vietas,

visu laiku tev sejā kaut ko saka, ka tu esi slikts, ka tu esi sliktākais cilvēks pasaulē, ka tev nekas nesanāk, tu esi "feiks", tu esi neīsts cilvēks.

Un izej ārā no telpas, un cilvēks smaida un izliekas, ka ir labākais draugs. Nu kurš tā dara?" saka Katrīna.

Viņa uzsver, ka nevēlas nevienu nomelnot, taču vēlas cilvēkiem atgādināt, ka citreiz mēs ar savām darbībām neapzināmies, ka mēs kādam darām pāri, pat tad, ja mēs gribam labu. 

Tāpat viņa atklāj, ka kopš notikušā ir pagājis ilgs laiks, viņa ir mierā ar visu un piedevusi pāridarītājam. Taču tas bijis smags darbs ar sevi un psihoterapeitu.  

Kā zināms, grupa "Aarzemnieki" pārstāvēja Latviju 2014. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā ar dziesmu "Cake To Bake". Dziesma nekvalificējās finālam. 

Vairāk uzzini LTV Ziņu dienesta veidotajā raidījumā "Dzīvei nav melnraksta"!

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu