Populārais brazīlietis Felipe Gabriels atgriezies Latvijā (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pirms trim mēnešiem brazīliešu izcelsmes futbolists un influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs ar asarām acīs faniem paziņoja, ka ir spiests pamest Latviju, jo nav ieguvis nepieciešamo uzturēšanās atļauju. Taču nu, pateicoties dalībai "STV Pirmā!" realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra", kurā Felipe izrāda savu ikdienas dzīvi, multimākslinieks saņēmis ceļazīmi uz Latviju un iespēju atgriezties, lai faniem ļautu ielūkoties, kāda ir viņa dzīve Latvijā.

No savas dzimtās Brazīlijas Latvijā Felipe ieradās februāra beigās un neslēpa prieku par iespēju atgriezties. Lai arī priekšā vēl ar uzturēšanās atļauju saistīto formalitāšu kārtošana, viens ir skaidrs – mūsu valstī Felipe ir ieradies ar grandioziem plāniem.

"Lai arī Brazīlijā pavadītais laiks bija ļoti aizraujošs un man bija liels prieks satikties ar ģimeni un draugiem, esmu tik satraucies par iespēju atgriezties Latvijā. Esmu noīrējis jauku dzīvokli ar plašu viesistabu, kurā ļoti ceru uzņemt draugus no visas pasaules – slavenības, influencerus, jūtūberus. Šeit jūtos kā mājās – esmu iepazinis labākās izklaides vietas, bārus, restorānus un viesmīlīgākos ļaudis,

tāpēc varēšu arī savējiem parādīt Latvijas aizraujošāko pusi - tā, lai arī viņi šo valsti iemīlētu tikpat ļoti, cik es," par savām iecerēm saka Felipe Gabriels.

Tāpat viņš vēlas aktīvi iesaistīties dažādos labdarības projektos, sniedzot palīdzību ģimenēm un bērniem, kā arī ar aizraujošu saturu dalīties kā TV ekrānos, tā savos sociālajos tīklos.

"Esmu pārliecināts, ka realitātes šovs "Slavenības. Bez filtra" palīdzēs ne tikai īstenot manas ieceres, bet arī atvērs durvis jaunām iespējām. Jau iepriekš Latvijā esmu līdzdarbojies daudzos projektus, taču varu solīt, ka tikpat daudz labu lietu vēl tikai priekšā," tā Felipe Gabriels. Viņš arī atklāj, ka iecerējis vēl aktīvāk darboties arī mūzikas lauciņā un fanus priecēt ar jaunām dziesmām.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu