Tiesa atzīst Kimu Kardašjanu par brīvu sievieti

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kima Kardašjana un Kanje Vests
Kima Kardašjana un Kanje Vests Foto: Reuters/ScanPix

Losandželosas tiesa 2. martā apmierināja amerikāņu uzņēmējas un šovbiznesa zvaigznes Kimas Kardašjanas lūgumu mainīt viņas ģimenes stāvokli uz "brīva", ziņo CNN. 

Lūgumu pasludināt sevi par juridiski neprecētu sievieti Kardašjana iesniedza pirms gandrīz trim mēnešiem. Toreiz viņas šķirtais vīrs, reperis Kanje Vests iebilda pret lūgumu.

Kā zināms, jau vairāk nekā gadu norit šķiršanās process starp Kardašjanu un Vestu. Abiem ir četri kopīgi bērni, un viņi ir precējušies kopš 2014. gada.

Laulības šķiršanas dokumentos Kardašjana norādīja: "Es ļoti vēlos šķirties. Esmu lūgusi Kanjem paturēt mūsu šķiršanos privātu, taču viņš to nav darījis. Kanje sociālajos tīklos ir ievietojis daudz dezinformācijas par mūsu ģimenes privātajām lietām un jautājumiem par bērnu kopīgu audzināšanu, kas ir

radījis emocionālas ciešanas.

Es uzskatu, ka tiesa, izbeidzot mūsu laulāto statusu, palīdzēs Kanjem pieņemt, ka mūsu laulības attiecības ir beigušās, un virzīties uz priekšu pa labāku ceļu, kas palīdzēs mums mierīgi audzināt savus bērnus."

Kā zināms, Kardašjana kopš pagājuša gada oktobra ir romantiskās attiecībās ar komiķi Pītu Deividsonu. Savukārt Vests esot sācis tikties ar Kardašjanas līdzinieci, "Instagram" modeli Čeniju Džonsu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu