Vera Brežņeva dalās ar kara skatiem no Ukrainas un vēršas pie saviem Krievijas sekotājiem: Es tikai vēlos, lai jūs zināt patiesību

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Vera Brežņeva
Vera Brežņeva Foto: AP/Scanpix

Ukraiņu popmūziķe, bijusī grupas "VIA Gra" dalībniece, TV personība Vera Brežņeva vērsusies pie saviem sekotājiem no Krievijas, rādot šausminošās kara sekas Ukrainā.

Brežņeva, kurai vietnē "Instagram" ir 12,4 miljoni sekotāju, vērsusies pie saviem sekotājiem no Krievijas. To lēšams ap 4,2 miljoniem.

"Es nekad neesmu dalījusi mūsu tautas. Ne tad, kad palīdzēju tūkstošiem cilvēku un bērnu. Ne tad, kad dziedāju savas dziesmas, apskāvu un priecēju.

Mana māte un vecmāmiņa ir krievietes. Tētis un vectēvs ir ukraiņi. Abas tautas ir mani senči un manas asinis. Esmu dzimusi un dzīvoju Ukrainā. Un tagad mums ir bēda," vietnē "Instagram" raksta Brežņeva.

"32% manu abonentu ir krievi. Es vienkārši vēlos, lai jūs zināt patiesību. Un, ja jūsu spēkos ir kaut ko darīt, - to izdarītu.

Vēl nesen mēs neticējām, ka tas notiks. Bet jau piekto dienu te ir karš. Aizvien vairāk civiliedzīvotāju iet bojā. Arvien vairāk māju, skolu, bērnudārzu tiek sagrauti. Iznīcinātas nozīmīgas ēkas, kas nodrošināja pilsētu dzīvi," 28. februārī rakstīja Brežņeva.

Viņa atklāj, ka kopā ar bērniem atrodas drošībā, taču pārējā viņas ģimene gan ne.

"Mans vīrs un māte, manas jaunākās māsas ģimene Kijevā slēpjas no sprādzieniem pagrabos."

Viņa uzskaita visas Ukrainas pilsētas, kur notiek karadarbība un aicina to nekavējoties izbeigt. "Ikviens ukrainis lūdz krievu karavīrus - nenāciet. Nenogaliniet. Šim karam nav jēgas. Tam nav attaisnojuma. Jūs to nedrīkstat turpināt. Apturiet karu!!!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu