Porziņģa mīļotā atbalsta basketbolistu viņa debijā "Wizards" rindās

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis 6. martā piedzīvoja debiju Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas "Wizards" rindās, ar 25 punktiem palīdzot kaldināt uzvaru pār Indiānas "Pacers". Viņu klātienē atbalstīja arī mīļotā sieviete Laura Vizla.

Vizla vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos dalījās ar video no "Wizards" laukuma. Vienā video dzirdams, kā tiek pieteikta Porziņģa debija, otrā video - spēles rezultāts.

Jau ziņots, ka Porziņģis bija savas komandas rezultatīvākais spēlētājs, bet "Wizards" savā laukumā izrādījās pārāki ar 133:123 (30:26, 27:35, 39:26, 37:36).

Foto: instagram/lauravizla

Latviešu uzbrucējs laukumā bija tikai 21 minūti un 19 sekundes, šajā laikā realizējot trīs no četriem tālmetieniem, četrus no astoņiem divpunktu metieniem un astoņus no desmit soda metieniem. Viņa kontā arī piecas izcīnītas bumbas zem groziem, divi bloķēti metieni un trīs personīgās piezīmes, kā arī ar +/- rādītājs +1.

"Esmu priecīgs būt laukumā pat ierobežotu minūšu skaitu," pēc spēles teica Porziņģis. "Mēģināju palikt mierīgs, nepārcensties, spēlēt prātīgi. Galvenais, ka izcīnījām uzvaru."

Atgādinām, ka Porziņģis, kurš "Wizards" nonāca maiņas darījumā, pēdējo spēli pirms pievienošanās Vašingtonas komandai aizvadīja 29. janvārī, šajā laikā dziedējot labās kājas ceļgala traumu.

Latvijas basketbolists šosezon vēl Dalasas "Mavericks" rindās aizvadīja 34 spēles, kurās vidēji guva 19,2 punktus un izcīnīja 7,7 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu