Ekspolitiķis Einars Repše neesot zinājis par meitas kāzām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ekspolitiķa Einara Repšes meita fotogrāfe Madara Repše izdevumam "Kas Jauns?" atklāja detaļas par savām slepenajām kāzām. 

Jau vēstījām, ka Repše par priecīgo notikumu pavēstīja sociālajā vietnē "Instagram", 2. martā daloties ar kadriem no īpašās dienas.

Izdevumam "Kas Jauns?" Repše atklāj, ka jaunais pāris tika salaulāts Rīgas pilsētas Pārdaugavas dzimtsarakstu nodaļā, taču nākotnē viņi plāno savas attiecības nostiprināt Dieva priekšā, laulājoties baznīcā. 

Par kāzu lieciniekiem tika izvēlēti Madaras mamma, mūziķe un ērģelniece Ingūna Grīnberga un jaunā vīra darba kolēģis un draugs Matīss Tučs.

"Viņi bija vienīgie, kas zināja par mūsu kāzām. Paldies viņiem no sirds! Pārējiem mūsu tuviniekiem un draugiem, protams, bija šoks, ka esam kāzas noslepenojuši," atklāj Repše, liekot noprast, ka par kāzām neesot zinājis arī viņas tēvs, ekspolitiķis Einars Repše.

Pēc laulības reģistrēšanas četrotne devās uz Jūrmalu. 

Pēc kāzām Madaras uzvārds būs Repše-Šterna. Arī viņas vīrs pieņēmis sievas uzvārdu un nu ir Armands Repše-Šterns.

Jau ziņots, ka Repše pērnā gada rudenī apstiprināja, ka sākusi jaunas attiecības. Talantīgā fotogrāfe toreiz atklāja, ka viņas drauga jeb, kā viņa mīļi sauc, - Lieliskā - vārds ir Armands, viņš dzied Valsts akadēmiskajā korī un "taisa super remontus".

"Fantastisks, mīļš, rūpīgs, lielisks, uzmanīgs ar raksturu. Nav runātīgs, bet, kad runā, tad pasaka," tā Madara raidījumā "Kad viņas satiekas" raksturoja Armandu. Savukārt Armands piekrīt, ka Madara ir jautra, saimnieciska un viņai piemīt spontanitāte.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu