Sandra Buloka nolēmusi pamest aktrises karjeru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Sandra Buloka
Sandra Buloka Foto: AP/Scanpix

Holivudas aktrise Sandra Buloka (57) jaunākajā intervijā atzina, ka pēc jaunākās filmas "The Lost City" pirmizrādes viņa pametīs aktrises karjeru. 

"Pagaidām vēl nezinu, uz cik ilgu laiku, šobrīd man jāatrod veids, kā būt laimīgai. Kad strādāju, tad savu darbu uztveru ļoti nopietni. Tas ir darbs, kuru daru 24 stundas diennaktī, bet šobrīd vēlos 24 stundas diennaktī pavadīt ar bērniem un ģimeni," karjeras pamešanas iemeslus atklāja Buloka.

"Nezinu, cik ilga būs pauze, bet kādu laiku noteikti neplānoju atgriezties," viņa piebilda. 

Aktrise jokoja, ka turpmāk viņas galvenie darba pienākumi būs bērnu vajadzību apkalpošana. 

Buloka atklāj, ka viņas bērni apmeklēs jaunākās filmas pirmizrādi: "Laila ļoti vēlējās nokļūt uz sarkanā paklāja. Sākotnēji teicu, ka tas nenotiks. Tomēr viņi saņēma uzaicinājumu ar iespēju ņemt līdzi vienu draugu." Šī būšot pirmā reize, kad viņas bērni apmeklē tik vērienīgu pasākumu. 

"Kad esmu prom no bērniem, es viņiem pietrūkstu. Kad esmu mājās, es viņiem šķietu kaitinoša. Tieši tā tam vajadzētu būt," aktrise atklāj. 

"Man patīk manu bērnu būtība. Katru dienu viņus iepazīstu. Man ir ļoti paveicies, ka varēšu visu laiku būt kopā ar ģimeni un redzēt, kā aug mūsu bērni un par ko viņi kļūst. Esmu ļoti pateicīga par to," pārdomās dalās aktrise. 

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu