Mežaparka Lielajā estrādē norisināsies koncerts Ukrainas kara bēgļu bērnu atbalstam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Michele Ursi/Shutterstock

26. martā no plkst. 14 līdz 18 Mežaparka Lielajā estrādē norisināsies atbalsta koncerts ukraiņu bēgļu ģimenēm ar bērniem "Palīdzi celties!". Visi par biļetēm gūtie ienākumi tiks ziedoti Bērnu slimnīcas fondam, novirzot tos ukraiņu bērnu psiholoģiskajam atbalstam un ārstēšanai.

Tieši bērni kara sekas izjūt visasāk, un tieši ukraiņu bērniem šobrīd palīdzība ir vajadzīga visvairāk.

Pasākumu vadīs Dita Lūriņa un Aivis Ceriņš. Koncertu ar savu klātbūtni atbalstīs Valsts prezidents ar kundzi, Rīgas mērs, veselības ministrs, Bērnu slimnīcas valdes pārstāvji un Ukrainas bēgļu ģimenes.

Koncertā uzstāsies mūziķi: "Latvian Voices" un Maria Savenko (UKR), Ance Krauze ar bērniem, Sējānu ģimene, Juris Kaukulis ar meitu Rūtu, Kristīne un Marts Kristiāns Kalniņi, Edgars Kārklis, Anmary, Zigfrīds Muktupāvels, Carnival Youth, Ieva Kerēvica, Emīls Balceris, Andris Ērglis, Dināra Rudāne, Aija Vītoliņa, Daumants Kalniņš, Ieva Sutugova, Jānis Stībelis, Ainars Mielavs, Atis Zviedris, Māra Upmane-Holšteine, Goran Gora, My Radiant You, Miks Dukurs, Jānis Aišpurs, Aija Andrejeva, Ralfs Eilands, Tautumeitas, Džonijs Salamanders, Aminata, kamerkoris Nošu planētas un Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris, Džulians un MC orķestris.

Tiks veidota bērnu zīmējumu siena, tāpēc arī paši mazākie atbalstītāji aicināti nest savus mākslas darbus vai radīt tos pasākuma laikā.

Koncertu rīko Bērnu slimnīcas fonds, Latvijas bērnu onkoloģijas fonds un Rīgas dome.

Apliecinot savu atbalstu Ukrainai, visi dalībnieki koncertā piedalās brīvprātīgi.

Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs un internetā. Viena biļete ir ziedojums 3 eiro, 10 eiro vai 20 eiro apmērā, neieturot komisijas maksu.

Foto: Publicitātes foto.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu