Sandra Buloka par filmēšanos ar pavisam kailu Čeningu Teitumu: Es biju tur, aci pret aci ar visu "ainavu"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Sandra Buloka un Čanings Tatums
Sandra Buloka un Čanings Tatums Foto: SIPA/Scanpix

Amerikāņu aktrise Sandra Buloka (57) raidījumā "The Late Show With Stephen Colbert" apsprieda īpaši pikantu ainu no viņas jaunākās filmas "Pazudusī pilsēta". 

"Pazudusī pilsēta" ir stāsts par romānu rakstnieci, kura nokļūst džungļos un tur piedzīvo dažādus misēkļus. Filmā piedalās virkne pazīstamu aktieru, tostarp arī Čenings Teitums

Stīvens Kolbērs vēlējās noskaidrot, kā aktrisei veicās, filmējot ainu ar gluži kailu Čeningu Teitumu. "Vai tika izmantoti specefekti?" vaicāja Kolbērs, atsaucoties uz brīdi, kad Buloka pārbaudīja, vai Tatuma ķermenim nav piesūkušās dēles.

"Nē, es biju tur, aci pret aci ar visu "ainavu". Man šādi bija jāpavada ilgs laiks, lai pārliecinātos, ka tur nav dēļu," smejoties atbildēja Buloka. 

Kad Kolbērs jautāja Bulokai, vai viņas attēlotā varone ievēroja Teituma "ainavas" lielumu, aktrise atbildēja: "Godīgi sakot, kad ir jābūt tik tuvu un jāatceras divu lappušu garš dialogs, ja skatītos tieši uz to, nevarētu neko paveikt."

Sandra Buloka norādīja - lai gan šī aina bijusi delikāta, viņa spējusi saglabāt profesionalitāti: "Es skatījos uz viņa kreiso augšstilbu… Manam skatienam bija jābūt vērstam uz leju, bet es vienkārši koncentrējos uz augšstilbu."

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu