"Positivus" festivāla programmu papildina repere "Megan Thee Stallion"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Megan Thee Stallion"
"Megan Thee Stallion" Foto: publicitātes

Šās vasaras "Positivus" mūzikas festivāla programmu papildina populārā amerikāņu repere "Megan Thee Stallion". Jau zināms, ka festovālā Rīgā uzstāsies arī reperis "A$AP Rock" un grupas "The xx" līderis Džeimijs xx.

Tāpat festivāla programmu papildina "Caribou", "black midi", "SoFaygo", Moses Sumney, "Black Country", "New Road", "Bas", kā arī pašmāju mūziķi - ansis, grupa "Citi zēni", Arturs Skutelis, rolands če, "Sudden Lights", Būū, Edavārdi, Prusax, "Sigma", Elizabete Gaile, Viņa, MUUD, Ods, Zeļģis, "Nova koma", $ourJ un daudzi citi.

Positivus festivāls šī gada 15. un 16. jūlijā pirmo reizi notiks Rīgā, Lucavsalā. 

"Megan Thee Stallion" ir viens no karstākajām sieviešu hiphopa vārdiem pasaulē. 2019. gadā "Megan Thee Stallion" ierindojās Amerikas repa apritē sevi piesakot starp spēcīgākajām sieviešu repa māksliniecēm. Saņēmusi trīs Grammy apbalvojumus kā "Labākā repa māksliniece", "Labākais repa izpildījums" un "Labākā repa dziesma" ar dziesmu "Savage". Pēc EP "Fever" un "Suga" repere 2020. gadā izdeva savu debijas albumu "Good News", kur divas dziesmas iekļuva ASV topa pirmajās vietās – “Savage”, remikss kopā ar superzvaigzni Bejonsi (Beyoncé) un “WAP”, kur viņa pievienojās Kārdija Bī (Cardi B). Pavisam nesen, klajā nāca arī kopprojekts ar popmūzikas zvaigzni Dua Lipu dziesmā "Sweetiest Pie".

Biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com un “Biļešu servisa” tīklā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu