Pāragri mirušā "Foo Fighters" bundzinieka organismā konstatētas narkotiskās vielas

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Kolumbijas izmeklētāji paziņojuši, ka rokgrupas "Foo Fighters" bundzinieka Teilora Hokinsa organismā konstatētas vairākas narkotiskās vielas, vēsta raidsabiedrība BBC.

Viņa organismā tika konstatētas tādas substances kā marihuāna, antidepresanti un opioīdi, taču nāves cēlonis joprojām nav apstiprināts.

Jau vēstīts, ka 25. martā 50 gadu vecumā mūžībā devās grupas "Foo Fighters" bundzinieks Teilors Hokinss. ""Foo Fighters" ģimeni ir satriecis traģiskais mūsu mīļā Teilora Hokinsa zaudējums," lasāms grupas sociālajos tīklos. "Viņa muzikālais gars un lipīgie smiekli ar mums visiem dzīvos mūžīgi."

Foto: "Foo Fighters" rokkoncerts Lucavsalā

Medijos izskanējis, ka viņš atrasts miris viesnīcas numuriņā Bogotā.

Piektdien grupai bija paredzēta uzstāšanās Kolumbijas galvaspilsētā Bogotā notiekošajā festivālā "Festival Estereo Picnic". Festivāls paziņoja, ka uzstāšanās ir atcelta.

Hokinss vienā no ASV ietekmīgākajām un kritiķu atzītākajām alternatīvā roka grupām spēlēja kopš 1997. gada, kad viņu grupai pievienoties uzaicināja tās solists un bijušais grupas "Nirvana" bundzinieks Deivs Grols. Iepriekš viņš bungas spēlējis arī Kanādas indī dziedātājai Alanisai Morisetei.

Bundzinieks ir piedalījies daudzu "Foo Fighters" dziesmu sarakstīšanā un nereti arī dziedājis.

Pērn "Foo Fighters" svinēja 25. gadadienu, bet nesen veidoja rokenrola šausmu filmu "Studio 666".

Līdzjūtību par bundzinieka aiziešanu mūžībā izteica Ozijs Osborns, Billijs Aidols, "Rage Against the Machine" ģitārists Toms Morello, grupa "Nickelback" un daudzi citi.

"Foo Fighters" grupas pastāvēšanas vēsturē saņēmusi 12 "Grammy" balvas. Bija paredzēts, ka grupa aprīlī uzstāsies "Grammy" pasniegšanas ceremonijā.

2017. gada 21. jūnijā amerikāņu rokgrupa "Foo Fighters" uzstājās Lucavsalā, Rīgā.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu