Medijs: Kriss Roks negrasās vērsties policijā pret Vilu Smitu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Amerikāņu komiķis Kriss Roks, kurš "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā saņēma sitienu pa seju no aktiera Vila Smita, negrasās celt apsūdzības par notikušo, vēsta CNN.

Losandželosas policija pirmdien CNN apstiprināja, ka Roks atteicās iesniegt ziņojumu policijai.

"Losandželosas policijas departamenta izmeklēšanas vienības ir informētas par incidentu starp divām personām ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas programmas laikā," teikts paziņojumā. "Ja iesaistītā puse vēlas iesniegt ziņojumu policijā vēlāk, Losandželosas policijas departaments ir atvērts, lai pabeigtu izmeklēšanas ziņojumu."

Jau ziņots, ka Roks, piesakot balvu kategorijā "Labākā dokumentālā filma", pajokoja par Smita sievas Džeidas Pinketas Smitas skūto galvu: "Džeida, es mīlu tevi, "Kareive Džeina 2", (G.I. Jane), nevaru sagaidīt!" Roks atsaucās uz 1997. gada filmu ar Demiju Mūru galvenajā lomā, kur aktrisei ir skūta galva.

Kameras tajā brīdī norādīja uz Pinketu Smitu, kura nobolīja acis, sēžot blakus savam vīram. "Tas bija labs [joks]," Roks sacīja, reaģējot uz to, ka zāle par viņa joku nesmējās. Iepriekš Pinketa Smita ir atklāti runājusi par cīņu ar alopēciju - autoimūnu slimību, kas izraisa matu izkrišanu.

Roks tad sacīja: "Ak nē" un sāka smieties, redzot, ka viņam uz skatuves tuvojas Smits, kurš iesita Rokam pa seju.

"Neizrunā manas sievas vārdu ar savu nolādēto muti!" ejot prom, sacīja Smits, uz ko Roks vien noteica: "Oho!"

Aptuveni 40 minūtes pēc incidenta Smits saņēma Oskaru kategorijā "Labākais aktieris" par tenisistu Venusas un Serēnas Viljamsu tēva atveidojumu filmā "King Richard".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu