Aleks Boldvins 64 gadu vecumā kļūs par astoņu bērnu tēvu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleks un Hilarija Boldvini
Aleks un Hilarija Boldvini Foto: AFP/SCANPIX

ASV kinoaktieris Aleks Boldvins, kuram 3. aprīlī apritēs 64 gadi, ar sievu Hilariju Boldvinu (38) šoruden kļūs par vecākiem septītajai kopīgajai atvasei, liecina topošās māmiņas ieraksts sociālajos tīklos.

"Pēc pēdējo gadu laikā piedzīvotajiem kāpumiem un kritumiem mēs esam patīkami satraukti par gaidāmo pārsteigumu - mums šoruden pievienosies vēl viens Baldvinito! Mēs bijām diezgan droši, ka mūsu ģimene ir nokomplektēta, taču esam bezgala priecīgi par šo pārsteigumu," vietnē "Instagram" vēsta Boldvina sieva Hilarija.

Boldvina pievienojusi video, kur redzami pāra kopīgie bērni un brīdis, kad viņi uzzināja par gaidāmo ģimenes pieaugumu. "Šī ir svētība un dāvana šajos neskaidrajos laikos," tā Boldvina. 

Kuplā Boldvinu ģimene
Kuplā Boldvinu ģimene Foto: AFP/SCANPIX

Kā zināms, Aleks un Hilarija Bolvini mija gredzenus 2012. gadā. Holivudas aktieriem no iepriekšējās laulības ar Kimu Beisingeri ir jau pieaugusi meita.

Februārī kļuva zināms, ka aktieri tiesā iesūdzējusi Boldvina filmas uzņemšanas laukumā nošautās operatores Halinas Hačinsas ģimene, pieprasot ievērojamu kompensāciju par Hačinsas nogalināšanu.

Ņūmeksikā oktobrī filmas "Rust" mēģinājumā Boldvins turēja pistoli "Colt", kad no tās tika izšauta īsta lode, kas trāpīja Hačinsai, laupot viņai dzīvību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu