Porziņģa draudzene ar šiku nosvin sportista sezonas rezultatīvāko spēli

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis 30. martā aizvadīja savu sezonas rezultatīvāko spēli, gūstot 35 punktus un palīdzot Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru. Sportistu klātienē un arī pēc spēles atbalstīja viņa mīļotā sieviete Laura Vizla. 

Vizla vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos dalījās ar video no "Wizards" laukuma, savukārt pēc Porziņģa rezultatīvā snieguma apmeklēja smalku restorānu. 

Foto: instagram/lauravizla

Jau ziņots, ka "Wizards" savā laukumā ar rezultātu 127:110 (28:35, 30:21, 28:23, 41:31) trešdien pārspēja Orlando "Magic".

Porziņģis piekto reizi sezonā guva 30 un vairāk punktus, otro reizi paveicot to kā "Wizards" basketbolists. Latvietis trešdien spēlēja 28 minūtes un 56 sekundes, realizējot astoņus no 12 divpunktu metieniem, trīs no sešiem tālmetieniem un desmit no 13 "sodiņiem".

Viņš arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, bloķēja divus metienus, pieļāva divas kļūdas un trīsreiz pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Porziņģi laukumā iemeta par 23 punktiem vairāk nekā ielaida.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu