"Citi zēni" tiek pie vienādiem tetovējumiem, taču ne uz "tiem" vaidziņiem, kā solīja iepriekš

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Citi zēni"
"Citi zēni" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šā gada Latvijas pārstāvji Eirovīzijas dziesmu konkursā, grupa "Citi zēni", turējuši doto solījumu un tikuši pie vienādiem tetovējumiem. 

Grupas oficiālajā "Instagram" kontā piektdien, 1. aprīlī, tika ievietoti īsie stāstiņi, kur puiši bija redzami tetovēšanas salonā. 

Jau pēc dažiem mirkļiem kļuva zināms, ka grupas dalībnieki tikuši pie vienādiem tetovējumiem - "Citi zēni" logo.

Tiesa, iepriekš "Citi zēni" solīja, ka uzvaras gadījumā Eirovīzijas nacionālajā atlasē viņi tetovēs dibena vaigus. "Mums ir derības, kuras jau ir kādu laiku - ja mums izdosies doties uz Turīnu, tad mēs esam norunājuši, ka mēs tetovēsim grupas logotipu uz vaidziņiem. Jā, uz "tiem" vaidziņiem," pirms uzstāšanās Eirovīzijas nacionālās atlases finālā atklāja "Citi zēni".

Foto: instagram/citi_zeni

Jau ziņots, ka grupa “Citi zēni” ar dziesmu “Eat Your Salad” 12. februārī tiešraidē kļuva par Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa “Supernova 2022” uzvarētājiem, iegūstot iespēju pārstāvēt Latviju 66. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā.

Grupa pirmajā pusfinālā, kas notiks 10. maijā, uzstāsies ar otro kārtas numuru.

Pirmā uz skatuves kāps Albānijas pārstāve, savukārt "Citiem zēniem" sekos Lietuva, Šveice, Slovēnija, Ukraina, Bulgārija, Nīderlande, Moldova, Portugāle, Horvātija, Dānija, Austrija, Islande, Grieķija, Norvēģija un Armēnija.

Grupas “Citi zēni” sastāvā ir Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls un saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu