No "Preses kluba" vadītāja zeltneša pazudis laulības gredzens

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Sandijs Semjonovs
Sandijs Semjonovs Foto: publicitātes

Jau aptuveni trīs mēnešus tiek runāts par TV24 raidījuma "Preses klubs" vadītāja Sandija Semjonova laulības krīzi. No viņa zeltneša pazudis arī laulības gredzens. 

Izdevums "Privātā Dzīve" šonedēļ ziņo par krīzi Sandija Semjonova un viņa sievas, Latvijas Televīzijas (LTV) prokūristes Janas Semjonovas laulībā. Kā viens no nesaskaņu iemesliem tiekot minētas darba lietas - Semjonovs lielu daļu līdzšinējās karjeras veidojis LTV, bet kopš pagājušā gada jūnija viņš pievienojies TV24 kolektīvam.

Sarunā ar "Privāto Dzīvi" Semjonovs apstiprina, ka attiecībās ir radušies sarežģījumi, taču runas par šķiršanos esot pāragras. "Ir sarežģījumi attiecībās, bet tas var būt pārejoši, nepārejoši… Kas to lai zina, cik cilvēki ilgi dzīvos kopā? Mēs ar Janu dzīvojam kopā jau vairāk nekā 20 gadus, un neko nezinu, ka būtu iesniegti šķiršanās dokumenti," norāda žurnālists, piebilstot, ka laulības gredzena nenēsāšana "nav rādītājs".

"Ir posmi, kas ir vieglāki, tad ir posmi, kas grūtāki. Tagad ir uznācis tāds smagāks brīdis. Viss kopā – kovids, karš Ukrainā, depresija…" krīzes iemeslus skaidro Semjonovs.

Pāris, kas ir laulībā vairāk nekā 20 gadus, ir vecāki četriem bērniem. 

Jau ziņots, ka Semjonovs pievienojās raidījumam "Preses klubs" pēc tam, kad iepriekšējo raidījuma vadītāju Ansi Klintsonu atstādināja no amata pēc apsūdzībām par iespējamo interešu konfliktu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu