Izlemts. Vilam Smitam 10 gadus aizliegts piedalīties balvu pasniegšanas ceremonijās

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: X90051/SCANPIX

Holivudas aktierim Vilam Smitam desmit gadus ir aizliegts piedalīties "Oskara" ceremonijā un citos ASV Kinoakadēmijas rīkotajos pasākumos, pēc tam, kad aktieris ceremonijas laikā iesitia pa seju vakara vadītājam komiķim Krisam Rokam, vēsta raidsabiedrība BBC.

Kino mākslas un zinātnes akadēmija, kas organizē balvu pasniegšanas ceremoniju, 8. aprīlī virtuāli lēma par šo aizliegumu.

Vils Smits ir atvainojies par savu rīcību un izstājies no dalības ASV Kinoakadēmijā.

TVNET jau vēstīja, ka ASV Kinoakadēmijas balvu "Oskars" pasniegšanas ceremonijas laikā Vils Smits spēcīgi iesita vakara vadītājam Krisam Rokam pa seju pēc tam, kad viņš pajokoja par Smita sievas skūto galvu. Aktieris vietnē "Instagram" publicēja ierakstu, kurā atvainojās par nodarīto.

"Jebkādas izpausmes vardarbība ir indīga un destruktīva. Mana uzvedība pagājušās nakts Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā bija nepieņemama un nepiedodama. Joki par mani ir daļa no mana darba, tomēr joks par Džadas veselības stāvokli man izrādījās pārāk smags un es reaģēju emocionāli.

Vēlos tev publiski atvainoties, Kris. Es pārkāpu robežas, kļūdījos. Izjūtu kaunu un mana rīcība neliecina par vīrišķību. Vardarbībai nav vietas laipnā un mīlošā pasaulē. Es arī vēlos atvainoties Kinoakadēmijai, šova producentiem, visiem apmeklētājiem un visiem, kas skatījās apbalvošanu visā pasaulē. Es vēlos atvainoties Viljamsu ģimenei un manai karaļa Ričarda ģimenei. Es ļoti nožēloju, ka mana uzvedība ir aptraipījusi mūsu visu brīnišķīgo ceļojumu.

Dziļi nožēloju savu rīcību. Es esmu procesā uz attīstību. Patiesā cieņā – Vils," rakstīja Smits.

Dažas minūtes vēlāk Vils Smits ieguva "Oskara" balvu kā labākais aktieris par tenisistu Venusas un Serēnas Viljamsu tēva atveidojumu filmā "King Richard".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu