81 gadu vecais Als Pačīno sācis tikties ar 28-gadīgu daiļavu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/nooralfallah, Reuters/Scanpix / TVNET kolāža

Gangsterfilmu meistars Als Pačīno (81) pandēmijas laikā satuvinājies ar Noru Alfalu - 28 gadus veco tumšmati, kurai visas iepriekšējās attiecības bijušas ar krietni vecākiem vīriešiem.

Pačīno un Alfala, kura nāk no turīgas kuveitižešu-amerikāņu ģimenes, tikuši iemūžināti kopā, svinot mākslinieka Džuliana Šnābela jaunās izstādes atklāšanu. 

Izdevums "Page Six" vēsta, ka Alfaha iepriekš tikusies ar 78 gadus veco mūziķi Miku Džegeru, miljardieri, investoru un filantropu Nikolasu Berggruenu (60), kā arī viņa tikusi manīta kopā ar 91 gadu veco aktieri Klintu Īstvudu, taču viņa apgalvo, ka abi esot tikai ģimenes draugi.

"Page Six" pietuvināts avots norāda: "Pačīno un Nora sāka tikties pandēmijas laikā. Viņa pārsvarā tiekas ar vecākiem, bagātiem vīriešiem."

Avots piebilda, ka pāris tiekoties jau kādu laiku un abiem labi saskan. "Lielā vecuma starpība nav problēma, neskatoties uz to, ka Als ir vecāks par viņas tēvu."

Šī ir pirmā reize, kad Pačīno iziet kādas dāmas sabiedrībā kopš šķiršanās no izraēliešu aktrises Meitalas Dohanas. 42 gadus vecā Dohana, kuru vienoja attiecības ar Pačīno aptuveni divus gadus, kādā intervijā sacīja, ka aktieris, neraugoties uz savu leģendāro statusu, tomēr ir "vecs vīrs". Tāpat viņa neslēpa, ka Pačīno attiecības nav bijis dāsns un dāvinājis tikai ziedus.

Pačīno ir bijis divas reizes precējies, un viņam ir trīs bērni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu