Izziņota pieteikšanās "Caur ērkšķiem uz…" jaunajai sezonai

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Caur ērkšķiem uz..." finālsērijas noskatīšanās ballīte klubā "Top"
"Caur ērkšķiem uz..." finālsērijas noskatīšanās ballīte klubā "Top" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Jau drīzumā pie skatītājiem ar jauniem pārsteigumiem, skaudriem dzīves stāstiem un cerībām par labāku nākotni nonāks šova “Caur ērkšķiem uz...” jaunā sezona.

Sociālais TV projekts četru sezonu laikā iemantojis ne tikai plašu fanu loku un rezonansi sabiedrībā, bet arī sniedzis praktisku atbalstu vairāk kā 40 grūtībās nonākušām sievietēm visā Latvijā. Izziņojot piekto sezonu, “Caur ērkšķiem uz...” veidotāji izsludinājuši jaunu dalībnieču pieteikšanos, aicinot sievietes spert drošus soļus pārmaiņu virzienā un pievienoties “Ērkšķu” ģimenei, tā gūstot pamatu jaunai dzīvei.

Arī šogad projekta dalībniecēm tiks sniegta palīdzīga roka jaunas dzīves sākumam – ar viņām strādās profesionāļi, kuri palīdzēs atjaunot ticību saviem spēkiem, atbalstīs cīņā ar vardarbību un atkarībām. Un kā pierāda “Ērkšķu” dalībnieču dzīvesstāsti, apņēmība, neatlaidība, darbs ar sevi, kuru papildina projekta dāvātie personības izaugsmes kursi, profesionāļu meistarklases, kā arī dāvanas pašapziņas celšanai un vizuālām pārvērtībām – ir neatsverams atbalsts mērķu sasniegšanai.

Tāpēc ikviena sieviete, kura sapņo par jaunu dzīvi, taču iepriekš nav pieticis apņēmības ko mainīt pašas spēkiem, aicināta pieteikties projektam, rakstot e-pasta vēstuli uz stvpirma@tet.lv Pieteikumā jānorāda informācija par sevi, kā arī brīvā formā jāpaskaidro motivācija piedalīties projektā.

“Ticība saviem spēkiem, enerģija un spēja priecāties par saviem un līdzcilvēku sasniegumiem ir galvenie dzinuļi pretim pārmaiņām. No mums neatkarīgi apstākļi var likt šķēršļus un pamatīgi iedragāt pašapziņu, taču tikai un vienīgi paša spēkos ir neļaut tiem sabojāt nākotni. Dzīve jāņem savās rokās un tā ir katra paša atbildība, kurā virzienā iet. “Ērkšķi” ir vērtīga platforma pārmaiņām un tam pierādījums ir dalībnieces, kuru sasniegumi dod spēku darboties arī mums, projekta veidotājiem. Pārmaiņām ir vajadzīgs laiks - lai tās iesakņotos un kļūtu par sistēmu. Tāpēc no sirds priecājamies par ikvienu, kurai jaunā dzīve kļuvusi par ieradumu. “Ērkšķi” ir iespēja iegūt pamatu zem kājām, jaunus mērķus un jaunu likteni. Dod savai dzīvei iespēju un pievienojies “Ērkšķu” ģimenei!” pieteikties projektam sievietes iedrošina “Caur ērkšķiem uz...” producente Aija Strazdiņa-Ratinska.

Ziņots, ka šova piektā sezona pie STV Pirmā! skatītājiem nonāks šoruden. 

Foto: "Caur ērkšķiem uz..." finālsērijas noskatīšanās ballīte

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu