Vērmanes dārzā Lieldienu tirdziņš, kurā piedalās arī Ukrainas amatnieki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova / LETA

Rīgā, Vērmanes dārzā, ceturtdien un piektdien, 15. aprīlī, no plkst.11 līdz 18 notiks Lieldienu tirdziņš "Raibi pūkainās Lieldienas", kurā kopā ar vietējiem amatniekiem piedalās arī amatnieki no Ukrainas.

Kā informēja gadatirgus rīkotāju "My Expo" pārstāve Maira Ādmine, Lieldienu tirdziņā piedalīsies vairāk nekā 50 vietējie dizaineri, amatnieki un mājražotāji. Viņu vidū arī amatnieki no Ukrainas.

Tirdziņā Ukrainas amatnieki piedāvās pašu darinātas linu somas, sojas ziepes, bērnu rotaļlietas, šalles. Visu to, ko viņi spēja uztaisīt apmēram divu nedēļu laikā, esot šeit - Latvijā. Dalība tirdziņā amatniekiem no Ukrainas ir bezmaksas. "My Expo" no savas puses viņiem piedāvās arī gadatirgum nepieciešamo aprīkojumu, tai skaitā nojumi un galdus.

Lieldienu tirdziņā varēs iegādāties vietējo dizaineru un amatnieku darinātos aksesuārus un apģērbus pavasara sezonai, rotas no sudraba, dzintara un polimēra, izstrādājumus no ādas, kā arī mājas tekstilu, izšūtu gultas veļu, aromātiskas sojas vaska sveces. Tiks piedāvāti oriģināli darbi no koka, rokām darinātas zīda ziepes.

Tāpat būs nopērkami mājas kūpinājumi, konditorejas izstrādājumi, pašcepta rudzu maize, izstrādājumi no kaņepēm - sviests, eļļa, šokolāde, kā arī dekori Lieldienām. Gadatirgū darbosies āra kafejnīca, kas gadatirgus apmeklētājiem piedāvās tradicionālos latviešu ēdienus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu