Seriālam par "Lakers" zelta komandu būs otrā sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Laiks uzvarēt: "Lakers" dinastijas slavas pieaugums"
"Laiks uzvarēt: "Lakers" dinastijas slavas pieaugums" Foto: HBO

Pirms dažām dienām tapis zināms, ka ASV izklaides milzis HBO ir nolēmis turpināt jaunā basketbola seriāla "Laiks uzvarēt: "Lakers" dinastijas slavas pieaugums" (Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty) uzņemšanu, vēsta ārvalstu izklaides mediji. 

"LMT Viedtelevīzijā" skatāmā seriāla pirmās sezonas 5. sērija ASV spēja pulcēt 1,2 miljonu skatītāju, kas ir par 37% vairāk nekā pirmā sērija. Šobrīd zināms, ka desmit sēriju pirmā seriāla sezona noslēgsies 8. maijā, un HBO, redzot skatītāju lielo atsaucību un augstos reitingus, paziņojusi, ka seriālam taps arī otra sezona.

Lai arī šogad viena no titulētākajām un slavenākajām NBA basketbola komandām Losandželosas "Lakers" ar līderi Lebronu Džeimsu neiekļuva pat izslēgšanas spēlēs, tās zīmols un vēsture ir daļa no amerikāņu basketbola zelta ēras. Jaunais seriāls, kas veidots, balstoties uz Džefa Pērlmena (Jeff Pearlman) grāmatas "Magic, Kareem, Riley, and The Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s" motīviem, vēsta par komandas veiksmīgāko posmu 70. gadu beigās un 80. gados.

Vairāku pazīstamu komēdiju ("Anchorman", "Talladega Nights") režisora Adama Makeja (Adam McKay) daudzsēriju filma vēsta par leģendāro tā dēvēto "Showtime" leikeru komandu, īpašu uzmanību pievēršot komandas īpašniekam Džerijam Basam (Jerry Buss) un komandas līderim, saspēles vadītājam Īrvinam "Maģiskajam" Džonsonam (Earvin "Magic" Johnson). Seriāls ir stilizēta vēstures interpretācija par izcilu komandu, kura spodrināja ne tikai savas, bet visas NBA līgas spalvas.

"Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty"
"Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty" Foto: HBO

"Esmu patīkami satraukta par iespēju šo stāstu turpināt kopā ar Adamu Makeju, Maksa Borenstīna producēšanas kompāniju un fantastisko radošo komandu," ziņas komentē HBO programmu direktore Frančeska Orsi (Francesca Orsi).

"Šī daudzsēriju filma nav tikai stāsts par "Lakers", bet par laikmetu, basketbolu kopumā, slavenībām un Losandželosu. Mēs ar nepacietību gaidām ko mūsu radošā komanda mums sagādās otrajā sezonā."

Seriāls centrā divi varoņi - komiķa Džona Reilija (John C. Reilly) atveidotais komandas īpašnieks Džerijs Bass un Īrvins Džonsons - talantīgu jauno basketbolistu, kuru jau 15 gadu vecumā pirmoreiz nosauca par "maģisko", kad viņš Everetas vidusskolas sastāvā guva 36 punktus, savāca 18 atlēkušās bumbas un iedeva 16 rezultatīvas piespēles.

Kvinsijs Aizea Maģiskā Džonsona lomā
Kvinsijs Aizea Maģiskā Džonsona lomā Foto: HBO

Seriāla "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty" reklāmas rullītis.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu