Princis Harijs atklāj, kā patiesībā jūtas ASV kopā ar Meganu Mārklu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Megana Mārkla un princis Harijs
Megana Mārkla un princis Harijs Foto: AFP/SCANPIX

Princis Harijs, kurš kopš 2020. gada kopā ar sievu, aktrisi Meganu Mārklu atteicās no karaliskās ģimenes locekļu pienākumu pildīšanas un nu dzīvo ASV, jaunākajā intervijā atklāj, kā jūtas jaunajās mājās.

Harijs atzina, ka reizēm izjūt "milzīgu mieru" savā jaunajā dzīvē ASV. "Es nezinu, cik daudz cilvēku jūtas patiesi mierīgi," sacīja Harijs. "Reizēm es izjūtu milzīgu mieru, bet, ņemot vērā pašreizējos notikumus pasaulē..."

Tāpat Harijs izteicās par garīgās veselības problēmām, sakot - kad cilvēkam izdodas tās uzveikt, viņš izjūt vieglumu. "Daudziem tas ir par un ap plānošanu, bet es zinu, ka ikviens var atrast gaismu tuneļa galā."

Viņa gaisma atnākusi tad, kad viņš ar sievu pārcēlies uz Kaliforniju. "Ziniet, manas mājas pašreiz ir ASV. Un tā es arī jūtos - mūs sagaidīja ar atplestām rokām un Santa Barbarā ir lieliska komūna."

Atgādinām, ka 2021. gada martā Megana Mārkla intervijā Oprai Vinfrijai atzina, ka pēc pievienošanās britu karaliskajai ģimenei domājusi par pašnāvību, kā arī apsūdzēja karalisko ģimeni rasismā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu