Porziņģis ar draudzeni ieradies Latvijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolists, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" spēlētājs Kristaps Porziņģis pašreiz uzturas Latvijā, liecina viņa un draudzenes Lauras Vizlas publiskotie kadri sociālajos tīklos. 

Vizla vietnē "Instagram" dalījusies ar fotogrāfijām, kā arī īsajiem stāstiņiem, kur, šķiet, fonā redzams un dzirdams arī Porziņģis.

To, ka līdzi Vizlai atbraucis Porziņģis, liecina viņa paša publiskotais īsais video, kur sportists vēro TV kanālu latviešu valodā.

Kā savu pašreizējo atrašanās vietu Latviju Vizla norādījusi arī savā "Instagram" profila aprakstā.

Kā zināms, "Wizards" sezona noslēdzās 11. aprīlī. Vašingtonas vienība uzvarēja 35 no 82 spēlēm (43%) un Austrumu konferencē ieņēma 12. vietu. Iepriekšējā sezonā ASV galvaspilsētas komanda ar 47% uzvarēto spēļu bija astotā konferencē.

Porziņģis savā sestajā NBA sezonā laukumā devās 51 mačā, kurā vidēji 29 minūtēs guva 20,2 punktus, izcīnīja 8,1 atlēkušo bumbu, atdeva 2,3 rezultatīvas piespēles un bloķēja 1,6 metienus. Dalasas "Mavericks" sastāvā liepājnieks 34 cīņās caurmērā 30 minūtēs guva 19,2 punktus, izcīnīja 7,7 bumbas zem groziem, izdalīja 2,0 piespēles un bloķēja 1,7 metienus, bet pēc aizmainīšanas uz "Wizards" viņš vidēji spēlēja 28 minūtes, guva 22,1 punktu, izcīnīja 8,8 bumbas zem groziem, atdeva 2,9 piespēles un bloķēja 1,5 metienus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu