Markus Riva ar pikantām bildītēm piepelnās "OnlyFans"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Markus Riva
Markus Riva Foto: publicitātes

Mūziķis Markus Riva jau pāris mēnešus darbojas vietnē "OnlyFans". Lai arī vietne cenšas sevi pozicionēt kā dažāda satura radītāju kopienu, nav noslēpums, ka lietotni ir iecienījuši seksa industrijas darbinieki, kā arī tie, kuri iepriekš pat nebija iedomājušies, ka varētu atkailināties kameras priekšā un pelnīt ar to naudu.

Mūziķis par pievienošanos "OnlyFans" paziņojis saviem 130 tūkstošiem sekotāju vietnē "Instagram", daloties ar foto no Havaju salām, kur redzams kails. 

Izdevumam "Privātā Dzīve" mūziķis gan uzsver, ka viņa "OnlyFans" saturs neesot pornogrāfiska rakstura. "Esmu tur publicējis neizdotas dziesmas, savas pārdomas, ceļojumu iespaidus, selfijus, video no dzīves," stāsta Riva.

Lai piekļūtu Markus Rivas "OnlyFans" saturam, interesentiem nākas šķirties no 12,99 ASV dolāriem (aptuveni 12 eiro) mēnesī. Sekotāju loks gan neesot pārāk liels - tie pārsvarā ir fani, kas mūziķim seko "Instagram".

Atgādinām, ka TVNET GRUPA nesen laida klajā dokumentālo īsfilmu "OnlyFans: viegla nauda vai smags darbs?", kur pieredzē dalījās četras "OnlyFans" satura veidotājas no Latvijas - 18 gadus vecā rīdziniece Sanija, 27 gadus vecā pavāre Zenta, 20 gadus vecā auklīte Evita un 25 gadus vecā skaistumkopšanas speciāliste Lilija.

Ko par jauno sieviešu hobija vai karjeras izvēli saka viņu tuvinieki un sabiedrība kopumā, kā viņas ir sākušas ar to nodarboties un kā tas ietekmē viņu ikdienu, un vai tā ir viegla nauda vai smags darbs, uzzini TVNET GRUPAS veidotajā īsfilmā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu