Publiskoti pirmie kadri no traģēdijas filmēšanas laukumā, kurā Boldvins nošāva operatori

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Filmas "Rust" uzņemšanas laukums
Filmas "Rust" uzņemšanas laukums Foto: AP/Scanpix

Policija publiskojusi pirmās liecības no filmas "Rust" uzņemšanas laukuma, kurā Holivudas aktieris Aleks Boldvins nošāva filmas operatori Halinu Hačinsu.

Santafē šerifs Adans Mendoza publicējis fotogrāfijas no nozieguma vietas un liecinieku intervijas, tostarp aktiera Aleka Boldvina intervijas.

Aktieris, kurš bija arī filmas "Rust" producents, iepriekš sacīja, ka nav nospiedis ieroča mēlīti un viņam nav ne jausmas, kā filmēšanas laukumā netālu no Santafē, ASV Ņūmeksikas štatā, nonākusi īsta lode.

Pirmdien, 26. aprīlī, publiskotajos video fragmentos var redzēt, kā policija un mediķi brauc uz notikuma vietu, un kadros redzams, kā pirmās palīdzības sniedzēji cīnās, lai glābtu Hačinsu.

Citos klipos Boldvina kungs redzams ģērbies kovboju stilā un trenējas ar ieroci, kas dažus mirkļus vēlāk nogalināja kinooperatori.

Paziņojumā, kas pievienots uzņemtajiem materiāliem, šerifs Mendoza sacīja, ka apšaudes izmeklēšana "joprojām ir atklāta un turpinās".

Viņš sacīja, ka joprojām nav atrisinātas vairākas izmeklēšanas sastāvdaļas, tostarp šaujamieroču kriminālistika, pirkstu nospiedumu analīze, medicīniskās ekspertīzes ziņojums un Boldvina tālruņa datu analīze.

"Kad šie izmeklēšanas komponenti tiks iesniegti šerifa birojam, mēs varēsim pabeigt izmeklēšanu, lai pārsūtītu to Santafē apgabala prokuroram pārskatīšanai," sacīja šerifs Mendoza.

Atgādinām, ka kinovesterna "Rust" uzņemšanas laikā tika sašauti divi cilvēki - 42 gadus vecā operatore Halina Hačinsa un 48 gadus vecais režisors Džoels Souza.

Hačinsa tika aizvesta ar helikopteru uz Ņūmeksikas Universitātes slimnīcu, taču no gūtajiem ievainojumiem mira. Džo Souza tika aizvests uz citu slimnīcu, kur viņam tika sniegta ārkārtas medicīniskā aprūpe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu