Ķesteris atklāj, ko patiesībā domā par seriāla "UgunsGrēks" atgriešanos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ģirts Ķesteris (Leons) seriālā "UgunsGrēks"
Ģirts Ķesteris (Leons) seriālā "UgunsGrēks" Foto: publicitātes

Nesen skatītājus priecēja ziņa, ka pēc septiņu gadu pārtraukuma gaidāma leģendārā pašmāju seriāla "UgunsGrēks" atgriešanās. Nu intervijā žurnālam "Privātā Dzīve" Leona un Fēliksa lomas atveidotājs Ģirts Ķesteris atklāj savas sajūtas par seriāla turpinājumu.

"Esmu tam devis absolūtu piekrišanu. Esam vienojušies, ka netaisīsim burtisku turpinājumu, neveidosim kaut kādu senilu parādību. Tēli būs tie paši, bet ar zināmu laika distanci, domāju, arī ar rakstura pārvērtībām," izdevumam skaidro Ķesteris. 

Uz jautājumu, vai nebaida tas, ka viņš atkal visiem saistīsies tikai ar Leonu, Ģirts atbild noraidoši. "Nē, jo scenārijs ir izcils sākums kam pilnīgi jaunam." 

Jau ziņots, ka drīzumā pie skatītājiem atgriezīsies viens no Latvijas visu laiku apspriestākajiem un pazīstamākajiem seriāliem “UgunsGrēks”, kura pēdējā sērija iznāca 2017. gadā.

Seriāla notikumi norisināsies tajā pašā viesnīcā pēc septiņiem gadiem, kuru laikā radusies nodevības un skandālu ēna. Viesnīcas īpašnieks sapulcē bijušos darbiniekus un pastāvīgos viesus uz noslēpumainu tikšanos, lai nāktu klajā ar kādu svarīgu paziņojumu, kas uzšķils tikai seriālam “UgunsGrēks” raksturīgu kaislību liesmu.

“UgunsGrēks ir Intas Gorodeckas un viņas aktieru radīts kultūras fenomens, kurš palicis nepārspēts, kopš filmēšana tika pārtraukta. Joprojām, redzot iemīļotos aktierus, dzirdam sajūsmas saucienus gan no lieliem, gan maziem,” komentē producents Uldis Cipsts.

Savukārt režisore Inta Gorodecka atzīst, ka vairākus gadus pēc filmēšanas pārtraukšanas skatītāju interese ir saglabājusies: “Vēl joprojām saņemot bezgala daudz fanu vēstuļu sociālajos tīklos, sapratām, ka Ugunsgrēks ir pelnījis labu turpinājumu. Ļoti vēlamies iepriecināt savus skatītājus ar tautas iemīlētajiem aktieriem.”

Šajā sezonā dalību apstiprinājuši teju visi iepriekšējās sezonas galveno varoņu atveidotāji – Ilze Vazdika, Regīna Devīte, Ģirts Ķesteris, Zane Daudziņa, Egils Melbārdis, kuriem pievienosies arī Anete Berķe, Everita Pjata-Gertnere, Oskars Vīksne, Rihards Zeļezņevs, Kārlis Tols un citi.

Foto: aktieri un viesi uz "UgunsGrēka" atvadu ballītes sarkanā paklāja

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu