Ukrainas prezidenta biroja padomnieks Oleksijs Arestovičs: Pugačova ir pelnījusi cieņu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/alexey.arestovich , LETA / TVNET kolāža

Ukrainas prezidenta biroja padomnieks Oleksijs Arestovičs sarunā ar Marku Feiginu "YouTube" intervijā izteica cieņu Krievijas estrādes dīvai Allai Pugačovai. 

"Kā lai neciena Allu, šo diženo cilvēku? Es atceros, kā viņa 2014. gadā ar ģimeni ieradās Jūrmalā, tērpusies zili dzeltenos toņos - tas bija tad, kad mums Krimu atņēma un Donbasā viss sākās...

Ja nekļūdos, kad Putins viņai deva apbalvojumu, viņa vaicāja - kur man somiņu nolikt? Putins atbildēja - uz galdiņa. Uz ko viņa atteica - tā nepazudīs tāpat kā Krima?" intervijā sacīja Arestovičs. 

Intervētājs gan nosauca Pugačovu par "indīgu bābu", uz ko Arestovičs atbildēja: "Nu kāda vēl bāba, Mark? Kas ir Putins Allas Pugačovas laikmetā? Sīks politiķis!"

"Pugačova ir ļoti principiāla, parādot savu attieksmi aizbraucot. Un viņa ir pelnījusi cieņu," uzskata Arestovičs.

Kā zināms, Pugačova ar ģimeni - vīru, humoristu Maksimu Galkinu un abu dvīņiem šobrīd uzturas Izraēlā. 

Pēc Krievijas pamešanas Pugačova ir publiskojusi vienu video, kur atklāj, ka tikai uz laiku ir pametusi dzimteni un plāno atgriezties. Savukārt humorists Maksims Galkins pauž stingru nostāju par Krievijas iebrukumu Ukrainā, un pastāv pieņēmums, ka Galkins ir rupors ne tikai savam, bet arī Pugačovas viedoklim.

Atgādinām, ka Krievijas opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija līdzgaitnieki izveidojuši aptuveni 6000 Krievijas sabiedrībā pazīstamu cilvēku sarakstu, kurus viņi uzskata par korumpantiem un kara kurinātājiem. Sarakstā nav atrodams nedz Galkina, nedz Pugačovas vārds.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu