Foto ⟩ Pirmizrādi piedzīvo brāļu Ābeļu filma "Nemierīgie prāti"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Filmas "Nemierīgie prāti" pirmizrāde
Filmas "Nemierīgie prāti" pirmizrāde Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kinoteātrī "Splendid Palace" trešdienas vakarā pirmizrādi piedzīvoja brāļu Ābeļu filma "Nemierīgie prāti". Aplūko foto no svinīgā pasākuma! 

Filma "Nemierīgi prāti" stāsta par brāļiem Robertu un Mārtiņu, kuri gatavojas savai lielākajai personālizstādei. Lai smeltos radošo iedvesmu, Mārtiņš uz deviņām dienām ieslēdzas pašuzbūvētā "melnā kubā".

Iznākot ārā, sākas notikumu karuselis. Negulētas naktis un bohēmiskais dzīvesveids brāļus ierauj dīvainā ceļojumā - gan Baltijas jūras dzelmē, gan cietumā un psihoneiroloģiskajā slimnīcā, gan aizved tālu uz ziemeļiem pie sāmu šamaņiem.

Brāļus filmā atveido aktieri Toms Auniņš un Mārcis Lācis, mākslas mecenātu - Juris Žagars. Galvenajās sieviešu lomas atveido aktrise Dārta Daneviča, performanču māksliniece Daniela Vētra, Marija Skangale un citi.

Foto: Pirmizrādi piedzīvo brāļu Ābeļu filma "Nemierīgie prāti"

Filmas "Nemierīgie prāti" režisori un scenārija autori ir Raitis un Lauris Ābeles, operators Mārcis Ābele, montāžas režisors Armands Začs, producenti Raitis Ābele, Kristele Pudane, Roberts Vinovskis, galvenā māksliniece Zanda Zeidaka. Filma tapusi "Tritone Studio", izplata - "Spektrs".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu