"Daudzi ir apvainojušies par manu humoru." Rojs Rodžers par izraisīto jezgu influenceru aprindās

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/boitoiroi, Andra Pērkone/Apollo / TVNET kolāža

Pēc tam, kad par Latvijas ietekmīgāko influenceri tika atzīts Rojs Rodžers Linkevičs (@boitoiroi), šovā "X Faktors" iepazītā dziedātāja un arī influencere Adriana Miglāne neslēpa sašutumu par šādu rezultātu. Nu Linkevičs publiskojis savu versiju par notiekošo. 

Jau ziņots, ka Miglāne vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos pauda sašutumu par Linkeviča kā Latvijas ietekmīgākā influencera pasludināšanu. "Es nevaru saprast vienu lietu. Cilvēks, kurš tik brutāli "noliek" savos podkāstos daudzus cilvēkus, tajā skaitā arī mani. Tik rupji un nežēlīgi daudzu cilvēku priekšā tiek atzīts par ietekmīgāko influenceri? Par to, ka "noliek" cilvēkus? Nopietni?" rakstīja Miglāne, kura atsaucās uz Linkeviča un viņa kolēģes Kristiānas Grāmatiņas podkāstu "Vai viegli būt?".

Miglāne pauda uzskatu, ka podkāstā nav dzirdams humors, bet gan brutāla ņirgāšanās.

Pēc notikušā Miglāne esot saņēmusi gan atbalsta vēstules, gan ziņas no Roja atbalstītājiem. 3. maija rītā "Sejas" konstatēja to, ka Miglānes "Instagram" konts kļuvis privāts.

Pats Rojs, reaģējot uz notikušo, vērsies pie saviem sekotājiem ar lūgumu neaizstāvēt viņu.

"Ja jūs kādreiz redzat internetā, kad kāds par mani kaut ko saka, jums nav obligāti mani jāaizstāv un nav noteikti nevienam jāraksta privātās ziņas un jāskaidrojas, jo tas nav tā vērts... Ne visiem ir jāsaprot tas, ko es daru, ne visi saprot manus patiesos nodomus, it īpaši jau cilvēki, kuri nav investēti manā saturā, kuru es taisu.

Tas nav nekāds jaunums, daudzi cilvēki ir uz mani apvainojušies par manu humoru.

Vienkārši neatbildiet manā vietā kaut ko - ne visiem cilvēkiem ir humora izjūta," saka Latvijas ietekmīgākais influenceris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu