Jānis Aišpurs pirmo reizi pastāsta, kā bildināja Aiju Andrejevu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Grupas "The Sound Poets" mūziķis Jānis Aišpurs, viesojoties STV Pirmā! sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas", pirmo reizi pastāstīja par bildinājumu, ko izteicis mīļotajai Aijai Andrejevai.

"Kāds topošais pāris uzrakstīja un teica, ka viņiem ir ļoti svarīga "The Sound Poets" mūzika un daiļrade. Viņi vēlējās, lai ar dziesmām esam klāt viņu īpašajā brīdī," atklāj Aišpurs, kurš kopā ar Aiju devās līdzi jaunajam pārim un viņu vedējiem uz Itālijas kalniem.

Tomēr izrādījās, ka mūziķim bija īpaši plāni un viņš vēlējās mīļoto Aiju bildināt jaunā pāra kāzu dienā. "Pār vaigiem ritēja emocijas. Aija skatījās neizpratnē un domāja, ka esmu sentimentāls, jo dziedu šiem cilvēkiem. (..) Kādā mirklī jaunais pāris pagāja nost un es piegāju pie Aijas. Tad viņa saprata, par ko bija manas asaras.

Es pateicu tos maģiskos vārdus." 

Aišpurs uzskata, ka laulība ir būtisks solis abu attiecībās, lai tās padarītu vēl nopietnākas. Viņš spriež: tā kā šīs nebija viņa un Aijas pirmās kāzas, iespējams, lēmums par labu laulībai bijis pārdomātāks. 

Pāris sākotnēji publiski neatklāja, ka gatavojas precēties. Arī fakts, ka abi salaulājušies, nāca gaismā krietni vēlāk. "Ir atribūti, kurus nevar nepamanīt. "Instagram" ievietojām bildes, kur varēja redzēt gredzenus. Zinājām, ka kāds pamanīs. Pašiem bija interesanti. Pagāja vairāki mēneši, līdz tiešām pamanīja un viens no medijiem uzrakstīja vēstuli." 

Atgādinām, ka pāris apprecējās 2021. gada martā. Kā zināms, Andrejevai aiz muguras ir izjukusi laulība - 2013. gada vasarā viņa mija gredzenus ar uzņēmēju Tomu Bērziņu, taču pēc nepilniem trim gadiem pāris izšķīrās. Savukārt Aišpurs kopš 2006. gada bija precējies ar interjera dizaineri Madaru Līviņu, un abu laulības laikā pasaulē nāca divas meitas.

Andrejeva un Aišpurs ir attiecībās kopš 2018. gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu