"Arcade Fire" izdod jaunu albumu un izziņo pasaules turneju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Arcade Fire"
"Arcade Fire" Foto: publicitātes

Kanādiešu rokgrupa "Arcade Fire" izdevusi jaunu studijas albumu "WE", kurā iekļauti jau izskanējuši singli "The Lighting I, II" un "Unconditional I (Lookout Kid)".

Albums tika izdots līdz ar pasaules koncertturnejas izziņošanu. Dažas no šīm pārsteidzošajām koncertu vietām ir - Ņūorleānas "Toulouse" teātris, Ņujorkas "Bowery" deju zāle, festivāla "Coachella" Mojave telts u.c.

Pasaules koncertturneja "WE" turpinās grupas “obligāti jāredz dzīvajā” koncertu klāstu, nesot šo pieredzi uz pasaules mēroga skatuvēm - sākot no 30. augusta Dublinā līdz 1. decembrim Toronto. Turnejas posmā Apvienotajā Karalistē kā īpašais viesis piedalīsies mūziķe Feista, toties turnejas Ziemeļamerikas posmā grupai pievienosies Beks ar naksnīgu akustisko programmu, sākot no 28. oktobra Vašingtonā.

Atgādinām, ka Mežaparka Zaļajā teātrī "Arcade Fire" sniedza teju divu stundu ilgu koncertu saviem faniem Latvijā. Lasi koncerta apskatu šeit!

Albuma autori ir grupas solists Vins Batlers (Win Butler), grupas dalībniece Režīna Šasēna (Regine Chassagne) un britu producents Naidžels Godričs (Nigel Godrich). Ieraksti tapuši Ņūorleānā, Elpaso un citur, un ilgais mūzikas rakstīšanas process destilēts 40 minūšu ilgā eposā. Dziesmas caurvij gan spēki, kas atrauj mūs no tuvajiem, gan apņēmība tos pārvarēt. Albums sadalīts divās daļās. Pirmā daļa "I" jeb "es" vēsta par bailēm un vientulību izolācijā, bet otrā daļa "We" jeb "mēs" ir pilna prieka par atkalsatikšanos. Zināms arī, ka grupu pametis Vina Batlera brālis Vils Batlers.

Noklausies albumu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu