"The Sound Poets" izdod jaunu video, izziņo koncertu iesildītāju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"The Sound Poets"
"The Sound Poets" Foto: Ekrānuzņēmums

Grupa "The Sound Poets" piedāvā jaunu videoklipu singlam "Skārienjūtīgs", kā arī izziņo Siguldas un Liepājas koncertu iesildītāju – jauno dziedātāju Būū.

Dziesma ir trešais singls no jaunizdotā albuma "Pie vienas uguns".

Klipa režisore Adriana Roze stāsta: "Pandēmijas laiks līdzi nesa nošķirtību un vientulību, un šo tematiku mēs atspoguļojām iepriekšējā grupas mūzikas video "Pie vienas uguns". Savukārt šobrīd kā cilvēcei mums ir svarīgi atrast cilvēcīgu saskares punktu un savienoties kopkorī par labestību un mīlestību, sargājot vienam otru no ļaunuma."

Noskaties video!

Līdz ar šiem jaunumiem grupa ar lielu prieku izziņo arī savu gaidāmo koncertu īpašo viešņu Būū. Jaunā izpildītāja 2021. gadā spilgti sevi pieteica uz Latvijas mūzikas skatuves ar singliem "Siekala" un "Mazais pirkstiņš", un 2022. gada Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvā plūca uzvaras laurus, saņemot balvu kā "Gada debija".

"Ļoti priecājos, ka man būs iespēja iesildīt "The Sound Poets"," stāsta Būū. "Viņu mūzika un viņi paši ir tik caur caurēm pilni ar gaišumu un mīlestību, ka man šķiet, ka koncerti būs viena liela mīlestības ekspozīcija."

Grupai koncerti gaidāmi 10. jūnijā Liepājā, atjaunotajā koncertestrādē "Pūt, vējiņi!", kā arī 18. jūnijā Siguldā, pilsdrupu estrādē. Biļetes pieejamas visās Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Foto: "The Sound Poets" albuma "Pie vienas uguns" prezentācija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu