Slavenais brazīlietis Felipe sācis jaunas attiecības

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/felipegabrieldsx, tainafelipedj / TVNET kolāža

Brazīliešu izcelsmes futbolists un influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs, kurš, pateicoties dalībai šovā "Slavenības. Bez filtra" ieguvis uzturēšanās atļauju Latvijā, sācis jaunas attiecības.

Kā zināms, iepriekš Felipe sešus gadus bija kopā ar latvju daiļavu Rēziju Stepku. Felipe atzīst, ka pie laimīgo attiecību iziršanas pats vien bijis vainīgs - viņš ļoti aizrāvies ar savu darbu un vairs nav veltījis Rēzijai pietiekoši daudz uzmanības. Tāpat Felipe tā arī nesaņēmās bildināt mīļoto.

Taču nu Felipes dzīvē ienākusi jauna sieviete - dīdžejmeitene no Brazīlijas. "Viņu sauc Taina," raidījumā "Slavenības. Bez filtra" atklāj Felipe. 

Abi iepazinās janvārī Felipes viesošanās laikā dzimtajā Brazīlijā. "Mums viss ļoti ātri notika, manas pēdējās divas nedēļas Brazīlijā mēs bijām kopā katru dienu," atzīst slavenais brazīlietis. Nu Taina ieraudies pie viņa Latvijā.

Felipe neslēpj, ka abiem ir atšķirīga domāšana un viņš no efektīgās brazīlietes daudz mācās. Piemēram, kad sieviete runā, Felipe klusē. Tāpat viņam mainījies viedoklis par to, ka tikai sievietei vajadzētu rūpēties par mājas pavardu. 

Brazīlietis neslēpj, ka pēc šķiršanās no latvietes Rēzijas viņš baudījis brīva vīrieša statusu un ticies ar daudzām meitenēm, bet ar Tainu viņš jūtas citādāk. "Baigi agri, lai pateiktu, ka es viņu mīlu, bet es zinu, ka es jūtu kaut ko vairāk," saka Felipe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu